Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/08/2012 11:03
Pamiętam tą bramkę jak dziś. Za małolata nie miałem na bilet, stałem cały mecz pod bramą i w ostatnich minutach je otworzyli. Ledwo dobiegłem pod 17 sektor i między nogami jakiegoś typa, który stał na murku, widziałem jak uderzał Dubiela. Szał radości niesamowity.
Jeśli Lechia zawsze będzie grała tak jak z Polonią Warszawa, to spadnie z ligi. Trudno zakładać diametralną poprawę w ciągu siedmiu dni. Liczymy na kolejny błysk beniaminka ze Szczecina.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/08/2012 16:26
Jakby ktoś nie wiedział, T-Mobile Ekstraklasa jest pokazywana także w Anglii, w kanale Sports Night Live na platformie Sky. Klik - jest to link fragmentu magazynu T-Mobile Ekstraklasa Ekstratime, kiedy rozmawiają o Pogoni.
Jakby ktoś nie wiedział, T-Mobile Ekstraklasa jest pokazywana także w Anglii, w kanale Sports Night Live na platformie Sky. Klik - jest to link fragmentu magazynu T-Mobile Ekstraklasa Ekstratime, kiedy rozmawiają o Pogoni.
Mało tego, w poniedziałek będą transmitować "nasz" mecz...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 25/08/2012 14:03
wlasnie a propos eurosportu - w prasie i roznych portalach internetowych jest informacja,ze poniedziakowy mecz Pogoni z Lechia bedzie transmitowany na zywo (poza C+) w Eurosport 2HD. Jednak w program telewizyjnym na poniedzialek nie ma wzmianki o tej transmisji, mieszkam za granica i nie mam mozliwosci byc na meczu w Szczecinie, ale mam tu polska satelite z min. eurosportem 2 - orientuje sie ktos, czy faktycznie jest ta transmisja w poniedzialek, czy nie?
wlasnie a propos eurosportu - w prasie i roznych portalach internetowych jest informacja,ze poniedziakowy mecz Pogoni z Lechia bedzie transmitowany na zywo (poza C+) w Eurosport 2HD. Jednak w program telewizyjnym na poniedzialek nie ma wzmianki o tej transmisji, mieszkam za granica i nie mam mozliwosci byc na meczu w Szczecinie, ale mam tu polska satelite z min. eurosportem 2 - orientuje sie ktos, czy faktycznie jest ta transmisja w poniedzialek, czy nie?
musi byc na eurosporcie 2, poniewaz ten kanal transmituje tylko mecze poniedzialkowe.
musi byc na eurosporcie 2, poniewaz ten kanal transmituje tylko mecze poniedzialkowe.
no wlasnie, ale w programie tv oraz na stronie eurosportu w programie na poniedzialek nic o tym meczu nie pisze... dziwne
no wlasnie, ale w programie tv oraz na stronie eurosportu w programie na poniedzialek nic o tym meczu nie pisze... dziwne
bedzie transmitowany na 100 %. Zauwaz, ze w programie tv na stronie eurosportu, od nowego tygodnia nie jest podany program od godziny 17 kazdego dnia. A mecz jest o 18 30.
bedzie transmitowany na 100 %. Zauwaz, ze w programie tv na stronie eurosportu, od nowego tygodnia nie jest podany program od godziny 17 kazdego dnia. A mecz jest o 18 30.
obys mial racje. program na eurosporcie faktycznie jest pokazany tylko do 17, z tym ze jest tam informacja ze od 17 jest tenis i podany czas trwania 420 minut...
Ale chyba nie w kazdym kraju eurosport pokazuje te mecze?(w tamtym sezonie bodajze tylko 2 kraje je pokazywaly).Poprawcie jesli sie myle
Europa Zachodnia jest wolna od polskiej piłki
Lista krajów, w których będzie można oglądać rozgrywki Ekstraklasy na antenie Eurosportu 2: Albania, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Węgry, Islandia, Kosowo, Litwa, Łotwa, Macedonia, Norwegia, Polska, Rumunia, Serbia, Słowacja, Słowenia, Szwecja
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 25/08/2012 23:45
edenastka na mecz z Lechią jest już gotowa – przyznał szkoleniowiec szczecińskiej drużyny. - Zmiany w składzie w porównaniu do spotkania z Zagłębiem będą niewielkie – dodał z uśmiechem Skowronek. Wydaje się, że ową zmianą w składzie może być Dusan Pernis, który został pozyskany do Pogoni kilka tygodni temu. - Trener bramkarzy ma ciężki orzech do zgryzienia przed spotkaniem z Lechią – stwierdził Artur Skowronek.
Mecz o którym mówisz był sezon później (w grupie mistrzowskiej), to był chyba pierwszy mecz przy sztucznym oświetleniu, skończył się 2:2 po bramce Dubieli w 90 minucie z wolnego.
Na 100 masz rację, pamiętny wolny i samo okienko, szał niesamowity.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba w tym meczu Dymkowski strzelił bramkę na 1:0, przy której jakoś tak dziwnie padł, że coś tam sobie połamał (albo to była inna akcja).
edenastka na mecz z Lechią jest już gotowa – przyznał szkoleniowiec szczecińskiej drużyny. - Zmiany w składzie w porównaniu do spotkania z Zagłębiem będą niewielkie – dodał z uśmiechem Skowronek. Wydaje się, że ową zmianą w składzie może być Dusan Pernis, który został pozyskany do Pogoni kilka tygodni temu. - Trener bramkarzy ma ciężki orzech do zgryzienia przed spotkaniem z Lechią – stwierdził Artur Skowronek.
No tak, Janukiewicz ratuje nam dupe, a w nagrode mogą go posadzić na ławke... bo sobie tak wymyślił żenado-menago Grześ
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 26/08/2012 00:47
Spokojnie narazie to tylko przypuszczenia dziennikarzy jeśli Skowronek posadzi Radka na ławce to będzie niepoważny. Po tym co zaprezentował Janukiewicz w meczu z Zagłębiem Lubin to tylko psychol by zmienił bramkarza , mam nadzieję że trenerowi nawet przez myśl nie przeszło wstawienie Pernisa do pierwszej jedenastki po tym co Słowak zaprezentował w meczu rezerw.
Spokojnie narazie to tylko przypuszczenia dziennikarzy jeśli Skowronek posadzi Radka na ławce to będzie niepoważny. Po tym co zaprezentował Janukiewicz w meczu z Zagłębiem Lubin to tylko psychol by zmienił bramkarza , mam nadzieję że trenerowi nawet przez myśl nie przeszło wstawienie Pernisa do pierwszej jedenastki po tym co Słowak zaprezentował w meczu rezerw.
Prędzej czy później, Janukiewicz usiądzie na ławce. Gdyby ten nowy bramkarz nie był pewny tego, że będzie miał pierwszy skład, to by tu nie przychodził. A Grzesiu już to załatwi.
Poprzedni sezon. Legia. LE. Rewanż w Moskwie. Świetnie broniący dotychczas Skaba zaskakująco siada na ławce w tak ważnym meczu. Przed meczem wszyscy już wyklinają 'psychola' Skorżę, a po meczu? Nikt nie wyobraża sobie bramki bez Kuciaka
Wiadomo, że Janukiewicz zasługuje żeby bronić i jutro w tej bramce zapewne stanie. Jeśli wytrzyma granie z myślą, że jeden błąd będzie kosztował go miejsce w składzie to już nikt i nic go nie wygryzie. A w pierwszej kolejce pokazał, że nie będzie to dla niego problemem
Czemu Pietrucha nie może dostać szansy? Hricko był niepewny na prawej więc można byłoby dać Frączczaka na prawa i Pietrucha na lewą. no ale wrócił Null..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.