Ja też, tak jak cfan,nie cieszę się Michniewiczem,bo łudziłam się do końca ,że wróci Darek .Cieszę się natomiast odejściem Kociana,uważam również ,że Czesiowi należy dać trochę czasu,takie gadanie ,że pokazuje on swoją sympatię do Pyr itd,niema teraz sensu,jest obecnie w naszym klubie i jego zadaniem jest wyprowadzić Pogoń na prostą,wierzę ,że to uczyni i z całego serca i jemu i nam wszystkim tego życzę bo dla mnie teraz najważniejsza jest Pogoń a nie to kogo Michniewicz lubi czy jaką miał przeszłość ,gdzie w sumie niby nic mu nie udowodniono...Każdy w polskiej piłce jest umoczony ,taka prawda.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/04/2015 19:01
Do czasu powrotu Robaka z Chin strzelanie rozkładało się na innych piłkarzy. Wszyscy postronni komentatorzy "zauważyli" większą grę zespołową naszego zespołu.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/04/2015 20:07
Życzę wszystkiego najlepszego nowemu trenerowi, ale do dziś nie mogę zrozumieć jakim trzeba było być gamoniem żeby zwolnić takiego trenera jak Wdowczyk. Tylko debil mógł podjąć taką decyzję!
Życzę wszystkiego najlepszego nowemu trenerowi, ale do dziś nie mogę zrozumieć jakim trzeba było być gamoniem żeby zwolnić takiego trenera jak Wdowczyk. Tylko debil mógł podjąć taką decyzję!
I debil ją podjął...Ten sam debil puścił Dąbrowskiego bo liczył, że tremalica puści Czerwińskiego, niestety się przeliczył..
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/04/2015 20:59
heh teraz Weszło będzie często o nas pisać. Już przeprowadzają analizę co trzeba zmienić. A kiedyś nawet im się nie chciało podsumowania naszego meczu zrobić ...
heh teraz Weszło będzie często o nas pisać. Już przeprowadzają analizę co trzeba zmienić. A kiedyś nawet im się nie chciało podsumowania naszego meczu zrobić ...
Zobacz dokładnie co tam jest. Po zatrudnieniu Kociana (październik) napisali co on ma u nas do zrobienia. Teraz oceniają czy mu się udało.
Piszą o nas ostatnio często, szkoda tylko, że w takim kontekście jak ktoś już zauważył - roszad trenerskich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/04/2015 22:16
Co tydzień 1 news dotyczący meczu, wraz ze zwolnieniem Kociana nagle ostatnio kilka newsów w przeciągu 3 dni. Nigdy dla nich nie bylismy gorącym tematem. Chyba, ze Wdowczykowi była okazja dowalic to i owszem
Ostatnio edytowany przez: Icar, 9 kwietnia 2015, 22:24 [2 raz(y)]
Co tydzień 1 news dotyczący meczu, wraz ze zwolnieniem Kociana nagle ostatnio kilka newsów w przeciągu 3 dni. Nigdy dla nich nie bylismy gorącym tematem. Chyba, ze Wdowczykowi była okazja dowalic to i owszem
Swego czasu automatycznie odrzucane byly komentarze zawierajace '711', widze, ze po zmianach w serwisie nie zmienili tego i juz uzytkownicy grubo jada z tematem
Swego czasu automatycznie odrzucane byly komentarze zawierajace '711', widze, ze po zmianach w serwisie nie zmienili tego i juz uzytkownicy grubo jada z tematem
Co się dziwić kiedyś Czesiu załatwił robotę żonie Stano w Zagłębiu Lubin to pora się zrewanżować.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
PS. Przestancie wielbić Wdowczyka. Pod koniec pobytu w Szczecinie też już nie panował nad szatnią i specjalnie nie chciało mu się nad tym pracować.
Dokładnie, "późny" Wdowczyk to taka sama padaka jak za Kociana. Jak dla mnie po powrocie Robaka Wdowiec poszedł na łatwiznę i ustawił grę pod niego i tym samym zakończył grę zespołową. Kocian szedł w tą samą stronę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.