Co gruby miał na myśli? Gdyby nie to, to nazwisko Wdowczyka nie byłoby w ogóle przewijane w kontekście następcy Kociana. Owszem, poparcie kibiców pewnie Wdowiec wykorzysta przy ewentualnych negocjacjach do ustępstw ze strony Mroczka, ale nie nazywałbym tego strzałem w kolano.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 22:04
- Przy całym szacunku dla inicjatorów akcji nacisku na klub, to nie możemy ulegać takiej presji. Źle by to wyglądało wizerunkowo i miałoby wpływ na dalszą współpracę z kibicami. Nie ma tematu Wdowczyka w Pogoni - twierdzi prezes szczecińskiego klubu.
Mroczek o wykluczonym powrocie Wdowczyka.
Trzy tygodnie temu, gdy pozycja Kociana była już mocno zagrożona, największe szanse miał Franciszek Smuda. Kociana uratowało zwycięstwo z GKS Bełchatów (po tym meczu górniczy klub zwolnił trenera Kamila Kieresia). Teraz wyżej stoją notowania Czesława Michniewicza.
Już mniejsza z tym Smudą, który pewnie byłby jedynie do końca sezonu, pierwsza część martwi mnie bardziej. To co powiedział pokazuje, gdzie ma zdanie kibiców. Choćby wszyscy, w stu procentach, chcieli A, a on chciałby B, będzie B. Smutne to, niech już dostanie kilka worków denatów za te swoje akcje i spierdala.
Smuda uważam, że na dłuższą metę nadał by się do Pogoni, bo jego drużyny zawsze grają ofensywnie, a nie jest żadną tajemnicą się zawodników do gry ofensywnej mamy o 2 klasy lepszych niż defensorów, ale w roli strażaka go zupełnie nie widzę.
@DP, nie ma informacji, że Azoty wejdą i wydaje mi się, że jeśli nowy "strażak" będzie miał kontrakt dłuższy niż do końca sezonu to raczej Azoty się nie spieszą z wejściem...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 22:14
Jak u Michniewicza jest ze stawianiem na młodych? Bo mamy kilku zawodników którzy posiadają umiejętności , ale nie dostawali raczej szans u Kociana jak: Kun , Wojtkowski , Walski.
Nie wiem jak ze stawianiem, ale wiem jak z obstawianiem. Mistrz Fryzjerstwa.
Smudy to nasze gwiazdy by nie przeżyły chyba. Po obozie ze Smudą 80% rozwiązałaby kontrakty hahahaha.
Już widzę jak idą cioty do prezesa i płaczą : " Panie prezesie, nie rozwijamy się jako drużyna przy panu Kocianie, prosimy o jakąś skorumpowaną szumowinę, byleby nie Franza Smudę!"
Co do strzału w kolano zapewne chodzi oto, że dzięki płaczowi kibiców Wdowczyk poczuł się na tyle zajebisty, że zażądał milionów.
Ostatnio edytowany przez: Omnislash, 8 kwietnia 2015, 22:44 [4 raz(y)]
- Kibice nawet jeśli marzyli o tym, żeby to był Dariusz Wdowczyk to sami strzelili sobie w kolano, organizując taką akcję.
Co gruby miał na myśli? Gdyby nie to, to nazwisko Wdowczyka nie byłoby w ogóle przewijane w kontekście następcy Kociana. Owszem, poparcie kibiców pewnie Wdowiec wykorzysta przy ewentualnych negocjacjach do ustępstw ze strony Mroczka, ale nie nazywałbym tego strzałem w kolano.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 22:39
Ludzie...kogos muszą za Kociana zatrudnić!! Jedni będa chcieli Wdowczyka drudzy Smudę inni Urbana jeszcze inni
myślami ściągną Paczetę z Hiszpanii.To całe zamieszanie z Azotami nam wychodzi bokiem.Grają na poziomie ludzie opłacani przez Azoty (Robak,Murawski) a reszta czeka i patrzy co dla nich najlepsze.Oby to wszystko nie skończyło się katastrofą.Kto by nie przyszedł musi zjednoczyć szatnię i odciać co po niektórych od myslenia co im się opłaca a co nie w kontekście ewentualnych zmian od nowego sezonu.
"Wdowczyk podobno bardzo się "poczuł" widząc poparcie i zaczął żądać cudów na kiju."
a są jakieś podstawy zeby mu wierzyc czy te jego twiterowe wypociny to są tylko jego domysly i "gdzies ktos cos powiedzial " lub "wiem ale nie powiem" ??
teraz to kazdy moze wam przez twitera wcisnac byle kit i juz sie robią domysly
"Wdowczyk podobno bardzo się "poczuł" widząc poparcie i zaczął żądać cudów na kiju."
a są jakieś podstawy zeby mu wierzyc czy te jego twiterowe wypociny to są tylko jego domysly i "gdzies ktos cos powiedzial " lub "wiem ale nie powiem" ??
A jak inaczej zinterpretujesz słowa Mroczka? mówił o pogodzie? Rusz mózgownicą.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.