Ja tylko odnośnie "zadymy" na ósemce? Kurwa, jak można kolesiowi po szalu rozjebać nos? Nie rozumiem tego. Nie wiem o co chodziło, ale jak ktoś może szanować Nas skoro My nie potrafimy szanować siebie? Wstyd.
Może to był ten debil, który rzucił butelkę na dół?
Jeszcze jedno co do młyna, joint i sport to nierozłączna para, wiadomo, ale spalcie sobie po meczu a nie 90 minut cały młyn daje jazzem i połowa palących zamula dupe..
Nic dodać nic ująć... chcesz jarać to jaraj ile wlezie ale po meczu a nie kurwa w jego trakcie... po 1 nie każdy ma ochotę to wąchać po drugie i dużo ważniejsze stoi później jeden z drugim zmulony i wygląda jakby nie wiedział co się dzieje.... gadamy o piłkarzykach, że imprezują przed meczami a my co robimy? mecz o 13:00, ponad połowa na kacu a kolejne x% zjarana. Pora się ogarnąć i może czas wrócić do "selekcji" jak pisałem wcześniej mecz z Górnikiem pokazał, że nie musimy mieć pełnego piekła aby było pierdolnięcie, krótka piłka nie chcesz zdzierać gardła za Pogoń masz do dyspozycji inne sektory... wchodząc na młyn musisz wiedzieć po co to robisz....
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/03/2014 23:20
Co do jutrzejszej konferencji. Zapowiada się głośny powrót do Pogoni, ale nie piłkarski. Jutro po 13 wszystko będzie jasne - oczywiście na naszej głównej i profili FB.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 11 marca 2014, 23:49 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Co do jutrzejszej konferencji. Zapowiada się głośny powrót do Pogoni, ale nie piłkarski.Jutro po 13 wszystko będzie jasne - oczywiście na naszej głównej i profili FB.
Co do jutrzejszej konferencji. Zapowiada się głośny powrót do Pogoni, ale nie piłkarski.Jutro po 13 wszystko będzie jasne - oczywiście na naszej głównej i profili FB.
- Ten remis to jak porażka, chcieliśmy wygrać. Po meczu w szatni rozmawialiśmy i chyba wszyscy mówili, że nie pokazaliśmy takiej gry, co w meczu z Lechem. Nie wiem, czy to wczesna pora, a może było za ciepło - zagraliśmy słabiej, niż chcieliśmy. Kompletnie inny mecz, ale szanujmy ten punkt, bo w tym sezonie - przy dzieleniu punktów po rundzie zasadniczej - i ten punkcik na Cracovii może być ważny - powiedział Hernani.
Czyzby Sabri Bekdas?
Antoni Ptak na 100%
hehe może chodzi o którąś firmę...?
Ostatnio edytowany przez: V..., 12 marca 2014, 09:21 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.