Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/04/2015 20:49
Rogalski kolejny KRETYŃSKI faul.
Janukiewicz uznał, że nie warto się nawet ruszać przy strzale.
Nasze wyprowadzenie piłki z obrony - LAGA DO PRZODU i wio, bezmyślność bije po oczach.
Ludzie a czego się spodziewaliście ? Jakie nerwy płyną z tych komentarzy. Ja tam niczego innego się nie spodziewałem i przynajmniej się nie wkurwiam. Czekam na nowy sezon i pożegnanie się z panienkami a teraz byleby się utrzymali.
Nawet jak by sie rzucil to watpie ze by to obronil nie zmienia to faktu ze ten gol to wina Rogalskiego ktory kurwa w kazdym meczu z uporem maniaka poluje na nogi. Czerwona kartka nic go nie nauczyla...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/04/2015 20:55
Kurwa, ten pojebany Rogalski wchodzi jak w MMA. Już w 22min powinien mieć dwie żółte kartki. Zero myślenia, tylko zamknąć oczy i wpierdolić się w gościa ciałem.
Oczywiście, że tak - jestem pewien że mało kto by to obronił, ale zastanawia mnie absolutny brak reakcji.
Przez 30 minut nie wymieniliśmy 3-4 celnych piłek między sobą na połowie przeciwnika. To jest kpina, czego ten kurwa Kocian uczy ich na treningach? W obronie kupa, w ataku jeszcze większa, rozegrania brak, odbioru tym bardziej ...
Tylko faulujemy kurwa Matynia, Golla, Rogalski - prześcigają się w durnych faulach, z taką tendencją jakaś czerwona tutaj będzie.
Ludzie a czego się spodziewaliście ? Jakie nerwy płyną z tych komentarzy. Ja tam niczego innego się nie spodziewałem i przynajmniej się nie wkurwiam. Czekam na nowy sezon i pożegnanie się z panienkami a teraz byleby się utrzymali.
Najgorzej że te ogóry z taka grą spuszcza naszą Pogoń i dopiero pospierdalają z zespołu zadowoleni.
Przecież to praktycznie pewne że zawodnik będzie w takiej sytuacji uderzać nad murem - na co liczył Janukiewicz?
Rogalski to miał jakiś kontakt z piłką? Czy tylko na nogi poluje?
Nawet jak by sie rzucil to watpie ze by to obronil
Oczywiście, że tak - jestem pewien że mało kto by to obronił, ale zastanawia mnie absolutny brak reakcji.
Przez 30 minut nie wymieniliśmy 3-4 celnych piłek między sobą na połowie przeciwnika. To jest kpina, czego ten kurwa Kocian uczy ich na treningach? W obronie kupa, w ataku jeszcze większa, rozegrania brak, odbioru tym bardziej ...
Tylko faulujemy kurwa Matynia, Golla, Rogalski - prześcigają się w durnych faulach, z taką tendencją jakaś czerwona tutaj będzie.
Czego Ty oczekujesz po Kocianie, cudow? Dla mnie to jest zart, ze on ustala sklad wedlug tygodniowego mikrocyklu przed meczem, a nie mikrocykl + forma. Taki przechujowy AF9 zawsze bedzie w 1 skladzie jak pobiega troszke mocniej na treningu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.