Mam podobne odczucia. W srodku wymienilbym Murawskiego jako klasowego mimo ze nie jest w optymalnej formie.Moim zdaniem bardzo slabe ruchy w tym okienku i nawet za krytykowanym Lewandowskim moze sie zdarzyc ze bedziemy tesknic. Jak narazie zagrali jeden caly dobry mecz ze Slaskiem. Podbeskidzie to bylo sporo szczescia. No ale sezon jest dlugi, a liga cienka jak sik weza, wiec jeszcze sporo moze sie wydarzyc. Bardzo ciekawy jestem jak Wdowczyk pouklada to wszystko i jak zagraja dzis po dwoch tygodniach przerwy. Patrzac na personalia mam spore obawy, ale juz dobrych kilka razy mnie zaskakiwali wiec zycze wszystkim aby i dzis nas pozytywnie zaskoczyli.
Ktos ma pojecie co sie dzieje z tym Portugalczykiem co mial w srodku wymiatac? wiem ze ma kontuzje , ale czy ktos wie cos wiecej kiedy ma wracac na boisko?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/09/2014 21:24
Trzeba wierzyć dalej, ale prawda jest taka, że tylko Murawski, Frączczak i Matynia prezentują na razie jako taki poziom. Reszta bardzo słabo, niestety z Robakiem na czele.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/09/2014 21:36
Pierwsza połowa na stojąco, widać że Darek chce oszukać rzeczywistość, żeby były siły w drugiej połówce. Są nieprzygotowani i za coś takiego kolejny sezon powinny łby polecieć. Radek mocno spawy trzymają do lini, jego bramka 100%.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/09/2014 22:06
Eh Pogoń chciała wybielić trochę Patryczka, on grzeczny, wspólna decyzja trenera o grze w rezerwach. Pewnie wspólnie też podjeli decyzje o pierdolnięciu w plastik Tak na poważnie. Grał chujowo, został ściągnięty. I jeszcze strzela fochy. Jak dla mnie nie ma co już na niego stawiać.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/09/2014 22:37
W pierwszej polowie Pogon powinna prowadzic juz ze 2:0 - nawet mimo tego, ze nie grali zbyt dobrze. A tu pierwszy strzal Ruchu i gol... a potem to juz sie calkiem posypalo i wylonil sie straszny chaos.
Eh Pogoń chciała wybielić trochę Patryczka, on grzeczny, wspólna decyzja trenera o grze w rezerwach. Pewnie wspólnie też podjeli decyzje o pierdolnięciu w plastik Tak na poważnie. Grał chujowo, został ściągnięty. I jeszcze strzela fochy. Jak dla mnie nie ma co już na niego stawiać.
Nie ironizuj. Jak dla mnie to Małeckiego poniosła ambicja. Jest ambitny, chce grać, wie, że potrafi lepiej i rozładował emocje na plstiku bo wiedział, że nie zagrał tak jak powinien. dla mnie lepszy jest taki człowiek niż taki co po przegranym meczu idzie zadowolony w kierunku przeciwników i przybija piąteczke jakby nic się nie stało...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1761009926 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.