Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/10/2018 06:25
Fajnie, że zasłużenie rozgromili Lecha. Jeszcze kilka miesięcy temu skład i forma Pogoni nie dawała nadziei na nic dobrego w tym sezonie. Ekstra, że nastąpiły wzmocnienia składu, powroty po kontuzji, wkomponowanie w skład drużyny - złapanie formy przez nowych zawodników i taka metamorfoza Portowców. Przy obecnej dyspozycji Pogoni pozostaje tylko pytanie-obawa czy będą chcieli ugrać w tym sezonie coś więcej, czy wzorem ostatnich kilku lat nawet jak był potencjał na coś więcej, to czegoś brakowało, żeby to osiągnąć. I jak to kapitan Bartosz mówił szczerze miejsce w ścisłej czołówce tabeli ekstraklasy Pogoni nie interesowało. Chciałoby się, żeby tym razem powalczyli o maksymalnie wysokie miejsce na jakie ich stać sportowo, a nie ograniczyli się do wywalczenia miejsca w pierwszej ósemce i spoczęciu na laurach. Oby w tym sezonie było inaczej, lepiej niż było ostatnimi latami
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/10/2018 09:49
Dawno nikt nie został pozamiatany w Szczecinie tak jak Lech wczoraj. Jeszcze do pierwszej bramki coś próbowali, potem totalna dominacja. Środek pola poznaniaków zniszczony przez trio Majewski-Drygas-Podstawski, jedyne na co było ich stać to faule Trałki. Wszyscy zawodnicy na plus, jadnak chciałbym wyróżnić Matynię i jego dwa kluczowe wślizgi, zwłaszcza ten pierwszy - gdyby wtedy wpadła bramka to mogłoby być dużo ciężej.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/10/2018 11:01
Teraz czas na Arkę z którą ostatnie nasze wyjazdy układały się tak: 3:0, 3:0, 2:0. Do tego można przypuszczać, że zespół z Gdyni nie odpuści pucharu Polski bo podchodzą do niego poważnie a mają z nami mecz max 75h później. Nie zmarnujcie tej szansy Panowie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/10/2018 11:53
Pod własnym stadionem dostali. Co jak co, ale po pyrach się nie spodziewałem, że pod własnym stadionem dostaną w cymbał i stracą flagi. P
Podobno to te "Lech Poznań no one like us, ultras Lech, pyrusy, legion piła, szwadron Gostyń, nadmorski fc,
FANATYCY ".
Kolego, a masz może mecz z Lechem - ten 5:1 - gdzieś z możliwością wrzucenia?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756509058 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.