Nic nowego.Zwolinskiego to juz na prawde mozna bronic chyba za to że jest wychowankiem.Gdybym nie wiedział kto to jest to pomyslalby ze to jakis prymaprylis i ktos sobie jaja robi.Chłopak gra dramat.Mógl juz w pierwszej minucie zrobić karnego ale zamyka oczy i wali z zerowego kąta w bramkarza.Na drugim biegunie Matras,Nunes ,Lewandowski i Dwalishwilli.Szkoda że 4 ludzi gra,reszta odwala pańszczyznę .
Co do Aki to myślę ze facet zajmuje miejsce obcokrajowca z po za Unii i trzeba z tym skończyć.Nie wiem na ile to zasługa tego co zrobił z nim Michniewicz czy tego że skończył się wraz z przejściem do Ufy.Fakty są takie że gra katastrofalnie.
Strona Aki i Fraczczaka nie funkcjonuje.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 1 maja 2016, 19:02 [1 raz(y)]
No niestety. I nie winił bym za to Frączczaka. On widząc kogo ma po swojej stronie (o ile Aka tam jest, bo często schodzi do środka i zostawia flankę wolną) boi się iść do przodu, bo dobrze wie, że nie będzie miał pomocy i asekuracji z jego strony. A akurat ofensywne wejścia Frączczaka są nam potrzebne.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 19:20
Niestety, prezentują poziom drużyny broniącej sie przed spadkiem. Nie grają zupełnie nic. Są słabi niesamowicie. Żal na to patrzeć jacy są nieporadni. A miało być tak pięknie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 19:57
Powinni zmienić nazwę tej ligi na Amatorklasa. Kolejny cienki mecz w wykonaniu naszych ulubieńców, znów będą obrażeni na krytykę? Znów zero pomysłu na grę, szczególnie po przerwie.
Na plus za dzisiaj dla mnie Lado - gol, walka / Muraś / Matras / nieźle Lewandowski
Słabiutko - Akahoshi, Zwoliński, Słowikowi znów włączył się drybler i pewnie osrał gacie z tą sytuacją z Nesporem.
A takie pytanie, Przybecki dotknął chociaż piłkę?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
eh, oby tylko ten śmieszny klubik z gliwic nie został MP :/
Zgadzam się w zupełności. P***a nie kandydat, mieli całe 2-3 sytuacje i wyciągnęli max z tego słabego meczu. Pogoń mogła ten mecz wygrać. Ogólnie szkoda tej pierwszej połowy, wyszli chyba rozkojarzeni.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756509054 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.