Ale po co tak daleko szukać ? Tu na forum też co chwilę Czesiu to , Czesiu tamto . Taki urok Michniewicza. Chociaż osobiście uważam, że trenera jak i zawodników należy oceniać za postawę na boisku.
Dzięki za dzisiaj chłopaki, prawdziwy pokaz ambicji.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/04/2016 22:13
"Nam strzelać nie kazano". Oddaliśmy ten mecz już przed pierwszym gwizdkiem niestety. Niech go lepiej przegrają to może się zmobilizują widząc 3 tyś. kibiców na Lecha.
Skandalem byłoby dać mu nowy kontrakt po całej wiośnie.
Skandalem to jest jego taktyka... Gyurcso dzisiaj widziałem częściej w obronie jako obrońca!!! na 30 metrze niż z przodu- tak właśnie Czesio zabija chęć gry i taki Aka, Gyurcso i reszta sobie nie pograją bo przecież najważniejsza jest obrona i granie na remis!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/04/2016 22:16
Nie da się wygrać meczu, jak nie stwarza się jakiejkolwiek sytuacji pod bramką. Lado 2 gole w tym sezonie i mu styka. Zwoliński imponuje, ale nową fryzurą co mecz. Chujnia dzisiaj na maksa, bo nie płakałbym po pożarcie i walce, ale przeszli obok meczu. Nudne to wszystko się robi.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/04/2016 22:21
"Nie rozumiem niezadowolenia szczecińskich kibiców. To wieczni frustraci. Przecież mamy 5 miejsce w tabeli ze stratą tylko 3 punktów do 3 lokaty. Straciliśmy dotychczas tylko 33 bramki. Styl może nie jest porywający ale przegraliśmy tylko 5 razy" - Michniewicz w jutrzejszym obszernym wywiadzie dla Parady.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 19 kwietnia 2016, 22:28 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760910701 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.