Liga jest tak wyrównana, że wystarczy 2-3 mecze wygrać pod rząd i walczy się conajmniej o puchary. I na tym Azotom zależy.
Tylko 5 zespołów w ESA ma dodatni bilans bramkowy. Mamy najlepszą obronę, która zagrała jeden mecz - z nożownikami - gorzej. Trzeba tylko napastnika jakim był Robak i gra w pucharach będzie realna
Ostatnio edytowany przez: kingaps, 7 grudnia 2015, 18:58 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/12/2015 18:52
Wracam z tyrki, plan na wieczór mecz i powrót do Polski. Odpalam kompa, włączam weeb tv. Idę się kąpać jest 17:20 wracam z łazienki, a tu aktualizacja kompa! Cała I polowa przepadła. Wynik cieszy! Oby tak do konca meczu. Mógłby Gruzin w II połowie się przełamać to byłoby piękne!
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/12/2015 19:39
Słowik - dzisiaj słabiutko, dużo niepewnych (niepotrzebnych) wyjść, a kiedy potrzeba to niestety przyklejony do linii. Do tego wykopy beznadziejne, wszystko niecelne.
Akahoshi - niewidoczny, z przodu bezproduktywny. Z tyłu niemrawy, wolny - brak asekuracji.
Rudol - niezłe interwencje (w momencie kiedy Łęczna gra czytelnie) przeplata kretyńskimi zagraniami, po których tworzą się groźne sytuacje.
Dzisiaj na uwagę zasługują bardzo dobre zmiany - spoko wejście Listkowskiego oraz Małeckiego, którzy mocno rozruszali przód i stwarzają tam niezły dym oby tak dalej!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/12/2015 19:53
Dobrze, że tylko 2 minuty doliczone bo byłoby kiepsko.
Znowu wysoko prowadzimy i oddajemy totalnie inicjatywę przez co w końcówce mamy obronę Częstochowy i nerwówkę niesamowitą ...
Coś Michniewicz nie potrafi ustawić i zmotywować zespołu podczas (wysokiego) prowadzenia.
To samo było np. w meczu z Podbeskidziem.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756508800 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.