Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/08/2015 17:56
Mamy swoje problemy, ale swoje ma też Korona. Sprzedali Malarczyka, a możliwe, że drugi stoper Dejmek też nie zagra, bo walczy z przeziębieniem.
Ja się tylko dziwię, że nie próbowaliśmy wyjąć tego Jovanovicia. Najlepszy defensywny pomocnik w lidze jak dla mnie, a na pewno nie kosztowałby tyle co Drygas.
Bartek Ława. W końcu trenuje z rezerwami i jak mówi: "czuję się bardzo dobrze fizycznie i chętnie pograłbym jeszcze co najmniej na pierwszoligowym poziomie".
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/08/2015 17:56
Pojawiły się głosy, że Zwolak nie strzela, ale co mecz między wierszami można wyczytać, że nie jest w pełni zdrowy. Przed każdym meczem to samo, że nagle ozdrowiał, a po meczu znów coś nie tak. Zapewne to coś poważniejszego i się ciągnie w czasie a musi grać z urazem bo nie było nikogo innego. Zwolak w pełni zdrów znów będzie strzelał.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/08/2015 23:29
Kto jutro zagra na defensywnym pomocniku? Mam nadzieję , że nie Rudol bo w meczu pucharowym z Jagiellonią Białystok wyglądał nieciekawie był bardzo zagubiony w grze. Ja bym wystawił na defensywnym pomocniku Rafała Murawskiego do spółki z Aką a Dvaliswiliego przed najbardziej wysuniętym Zwolakiem.
Ja bym tak widział skład na mecz z Koroną Kielce , ponieważ Korona po odejściu Malarczyka będzie łatać obronę to trzeba to wykorzystać i zagrać ultra ofensywnie by zmusić Koronę do rozpaczliwej obrony.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 28 sierpnia 2015, 23:40 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/08/2015 09:57
Ja na prawym skrzydle dałbym Adama a na prawej obronie Rudola, wiem że to niemożliwe bo Czesiu Frączczaka z obrony póki co nie puści. Ale Taku jest bez formy a Przybecki to ewentualnie na końcówki się nadaje.Fajnie że udało się pozyskać Dwaliszwilego ale cały czas mamy wakat na kilku pozycjach. Skrzydłowy,defensywny oraz obrońca i mamy dosyć fajną kadrę.Bo inaczej pole manewru przy kontuzjach i kartkach praktycznie nie istnieje.Może uda się jeszcze kogoś pozyskać, czasami nawet po zamknięciu okienka można znależc kogoś ciekawego.
Mimo wszystko wierzę w zwycięstwo w Kielcach po emocjonującym meczu.Bardzo ciekawy też jestem w jakiej dyspozycji jest Władek.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/08/2015 12:09
Od momentu powrotu Pogoni do Ekstraklasy, Korona zawsze u siebie strzelała nam 2 bramki. Biorąc pod uwagę ostatni wyjazd w Bielsku podejrzewam, że w tym meczu może być podobnie. Czas jednak wbić tym razem więcej bramek niż nasz dzisiejszy rywal. Łatwo dostrzec, że Korona traci dużo bramek u siebie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756508868 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.