Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/05/2015 19:21
Danielak na butach powinien wypierdalać z Pogoni. Cienki w uszach w każdym meczu. Jedynie karnego z Wisłą wypracował i to tyle z jego pozytywów podczas pobytu w Szczecinie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/05/2015 19:25
Dzisiaj paru dużo słabszych od Danielaka jest np. Zwoliński czy Golla (dramat). Ten pierwszy chociaż próbował coś skrzydłem, ale w pojedynkę bez nikogo podłączajacego nic wielkiego zrobić nie mógł.
Dokładnie obaj (Zwoliński i Golla) dziś bez pojęcia. Mecz ten zweryfikował kilku grajków. Lech przeważał jakościowo, grali swobodnie i z polotem. Młodzi żeby grać muszą zasłużyć umiejętnościami, a nie samym wiekiem. Danielak, Kun, Walski - wypożyczenie dla nich to dobry krok. Wojtkowski do ogrania - ma to co brakuje Danielakowi i Kunowi: technikę i drybling w połączeniu z szybkością i dynamiką. Do tego jest kilka lat młodszy. Poza tym na plus Matras, Kudła, R.Murawski, Frączczak.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/05/2015 19:56
Kolejny oddany mecz. Młodzi trochę pomęczyli leszka, ale ogólnie megagówno. Dopóki nie znajdzie się ktoś kto sensownie zainwestuje w ten klub, tak to chyba będzie wyglądało. Męczy ten sezon i męczy już to granie o nic, taki ciągły marazm.
W mojej ocenie bardzo słabo Danielak, non stop rozbijany przez obronę. Zwoliński dzisiaj niewidoczny, ale czy można mieć pretensje, skoro niemal nic nie graliśmy z przodu. Pozytywnie Kudła, kilka naprawdę dobrych interwencji. Cóż, doczłapać to już do końca.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Kurwa, jak już wyjebane mieli na tą rundę, to wypadałoby by kurwa wygrać chociaż ten jeden mecz, zwłaszcza ten mecz , z tym przeciwnikiem, a nie go odpuszczać i pierdolić, że są jeszcze inne mecze. Brawo Czesiu, brawo, twoja drużyna dalej walczy o mistrza.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/05/2015 20:02
Jak dla mnie Czesiu żegnaj .Tak naprawdę prócz tego awansu do ósemki inne wszystko leży.Imo już trzeba zapierdalać na nastepny sezon, a nie wakacje.Nastepnie krótkie przygotowanie do sezonu i co ?czasu mało.
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1761009579 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.