Przestań, bo zaraz usłyszysz, że jesteś naiwny a CM to sprzedajny Białorusin bez wpływu na zespół, którym rządzą Frączczak i Rogalski, a mecz jest słaby bo walka w grupie spadkowej to byłoby to...
A tak na serio - fajny mecz, z dobrym na niego pomysłem z naszej strony. Niektórzy wieszczyli tu 6-0, na szczęście nie sprawdziło się. A przed chwila szansa na 1-2 dla nas, wielka szkoda.
Mielcarski dziś nie jest sobą, nie może się naszej gry nachwalić
Ciekawe co im Czesław zrobił, że sobie nagle przypomnieli jak się zapierdala.
Przestań, bo zaraz usłyszysz, że jesteś naiwny a CM to sprzedajny Białorusin bez wpływu na zespół, którym rządzą Frączczak i Rogalski, a mecz jest słaby bo walka w grupie spadkowej to byłoby to...
A tak na serio - fajny mecz, z dobrym na niego pomysłem z naszej strony. Niektórzy wieszczyli tu 6-0, na szczęście nie sprawdziło się. A przed chwila szansa na 1-2 dla nas, wielka szkoda.
Niech DP teraz wyleje zale ze to sparing i w dupe powinnismy dostac. Pewnie u buka kupon mu dzisiaj przepadl
Szczerze mówiąc jestem bardzo ciekawy dlaczego Frączczak i Rogalski wypadli z awizowanego składu.
Naiwni jesteście i tyle, szkoda ze daliscie sie omamic pilkarzykom ktorzy nie maja ambicji grac o najwyzsze cele tylko zadowala ich utrzymanie.
Chuj z pilkarzami. Dla mnie liczy sie rozliczenie CM za robote a to bede mogl zrobic jesienia. Chce miec sparingi niech ma. Dzisiaj chlopaki graja. A jezeli boli Ciebie ze musisz wiecej placic za bilety to do Mroczka a nie do pilkarzy i trenera
Szczerze mówiąc jestem bardzo ciekawy dlaczego Frączczak i Rogalski wypadli z awizowanego składu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1761009874 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.