Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Michniewicz po fatalnym meczu pucharowym potrafił zrobić w Białymstoku dodatkowe półtorej godziny treningu polegające na staniu w miejscu - podobnie jak miało to miejsce w owym meczu. To dosyć ogarnięty facet i ma na swoim koncie kilka sukcesów. Nie lubię go ze względu na konszachty z Fryzjerem, prokuraturą i lizanie fiutów z Weszło, trochę za bardzo do tego jechał na opinii początku kariery, a za mało miał wyników - sto razy bardziej wolałbym Wdowczyka, ale naprawdę - nikt gorzej tego zespołu nie poprowadzi, a lepszych kandydatów za wielu nie ma...
Mi osobiscie nie podoba sie, ze Kociana - z tego co M.K. podrzucil jako cytat z pilkarzyka - zwolnil nie Mroczek ale pilkarze. Jak wejdzie im to w krew, a Zarzad ewidentnie nie potrzasnal druzyna, skoro Kocian nie potrafil, to dzisiaj pan Jan nie bedzie mial charyzmy, a jutro inny pan Czesiek przesadzi z obciazeniem na treningach, panowie zawodowcy sie naburmusza i wrocimy do punktu wyjscia. Nie bronie Kociana, bo to powinny robic wyniki, ale jak ogon zaczyna merdac psem to swietlanej przyszlosci nam nie wrozy.
Jesli prawda sa te doniesienia z szatni to ja na miejscu Robaka i Murawskiego (aktualnie jedynych zawodnikow pro w druzynie) robilbym wszystko zeby spieprzac stad po sezonie - bo za dlugo graja w pilke zeby nie wiedziec jak taka degrengolada sie skonczy.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 21:50
Ja pamiętam jak graliśmy z Podbeskidzie z czasów Michniewicza, fajnie nas wtedy podsumował, mniej więcej coś w tym stylu: mecz Pogoni z PBB dla obu meczem o życie a w szatni Pogoni leci muzyk disco wszyscy wyluzowani itp itd. Lepszy Czechu 711 niż Franz smuda czy inny Kapuściński.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Michniewicz dostał wtedy zespół przygotowany przez Dariusza Kubickiego, co nie zmienia faktu że pod względem mentalnego przygotowania Bielszczan poradził sobie świetnie. Podbeskidzie w każdym meczu gryzło trawę a taki drewniany Demjan nawet potrafił strzelać bramki
Sądzę że zarówno Czesław jak i Dariusz będą w stanie ogarnąć szatnię, czyli to czego nie umiał zrobić Kocian.
A co do Smudy , z tego co wiem jest to faworyt Azotów po przejęciu Pogoni
Pamiętne 2-1. Bramka Rogalskiego pozwoliła nam w najgorszym przypadku utrzymać się kosztem Podbeskidzia. A co do podsumowania no to mu się nie dziwie jak w ciągu bodajże 15 minut tracimy 2 bramki i nie wiemy co się dzieje na murawie. A w szatni leciał jakiś mózgotrzep.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1761033756 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.