Daniel Trzepacz @dantrzep 11 min.11 minut temu
Kandydatów na trenera Pogoni podobno dwóch. @czesmich i Wdowczyk.
Po co zasmiecasz forum takimi wrzutkami od niespełnionych zyciowo i zawodowo redaktorków v-ki ? to juz lepsze info maja ci z dumapomorza.pl a najlepsze z Pogońonline.pl , wiesz czemu ? bo Pogońoline i dumapomorza nie bawia sie w takie twitterowe pseudo dziennikarstwo
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 21:12
Jakby Wdowczyk wrócił to prawie historia zatoczyła by koło po pogromie w Białymstoku go Smolny and Company zwolnił a teraz może na tej samej Jadze miałby okazję wziąść rewanż
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 21:13
@DP
Po to biedny pelikanie, żebyś się głupio pytał. Jedź ty lepiej do klubu i upewnij się czy Kocian rzeczywiście zostało zwolniony. Bo jak oficjalnej stronie klubu ani od Pogoń.online nie ufałeś ... to lepiej prywatnie Mroczka się zapytaj, będzie miał pewność
Swoją drogą zabawny jesteś, ludzie się cieszą, że kociana wyjebali a ty ludzi od pelikanów wyzywasz bo na twitterze nikt nie napisał o tym
A co do trenera oby Wdowczyk był (ale nie wierzę w to) . Kimkolwiek będzie ten gość, to i tak żal straconej przerwy, oj żal.
@DP
Po to biedny pelikanie, żebyś się głupio pytał. Jedź ty lepiej do klubu i upewnij się czy Kocian rzeczywiście zostało zwolniony. Bo jak oficjalnej stronie klubu ani od Pogoń.online nie ufałeś ... to lepiej prywatnie Mroczka się zapytaj, będzie miał pewność
Swoją drogą zabawny jesteś, ludzie się cieszą, że kociana wyjebali a ty ludzi od pelikanów wyzywasz bo na twitterze nikt nie napisał o tym
nie, chodzi mi o to, ze myslalem ze cieszycie sie ze zwolnienia na podstawie posta na froum bo ktos napisal, ze zwolniony
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760911116 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.