Żeby nie było, że nic się nie dzieje, to Prezes Mroczek chce porozmawiać z trenerem Kocianem o aktualnej sytuacji i takie spotkanie będzie miało miejsce.
Ciężko jednak przypuszczać, by zakończyło się ono jakimiś konkretnymi decyzjami.
Czekamy.
DumaPomorza
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 20:12
No dobra, powiedzmy ze zwolnia Kociana, ale kto za niego?
Moim zdaniem to druzyna za Wdowczyka osiagnela swoje maksimum, ktore trwalo jakis czas, po czym kopacze wrocili do swojej normalnej dyspozycji, przez co Darek polecial. Nie mamy skrzydlowych, wczoraj Kun fajnie wyszedl, ale mial tylko koncowke do pokazania sie. Obrona juniorsko amatorska, Dabrowskiego brakuje w kazdym meczu.
Wczoraj zagralismy dobrze 20 minut. Zawisza w tej formie swoje zrobil, milo sie patrzalo na ich gre.
Walczymy o utrzymanie. Oby udalo sie zajac miejsce takie, ktore zagwarantuje 4 mecze u siebie i 3 na wyjezdzie. Pilkarsko zaslugujemy na miejsca 13-16.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 20:49
fajnie, ale strasznie teraz szkoda,ze nie nastapilo to wczesniej, nowy trener mialby 2 tygodnie przerwy na reprezentacje zeby popracowac z druzyna, poznac ich troche..., a teraz z marszu bedzie mecz
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 20:51
Byłem dzisiaj na treningu. Kocian praktycznie nic się nie odzywał, Buryta prowadził zajęcia. Więc chyba już wiedział, co nadchodzi. Ciekawe czy już jest zaklepany następca.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/04/2015 20:53
Nareszcie!! Trzeba ratować nasz klub,Bardzo dobra decyzja,szkoda tylko ,że jak tam kolega wyżej napisał,nie nastąpiło to przed przerwą na repre,ale lepiej pózno niż wcale...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1761009760 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.