Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/10/2014 18:57
Niestety jesteśmy drużyna o najsłabszej obronie w lidze !!!
Nie ma znaczenia to że w srodku jest pełna dominacja i gra na maxymalnej ambicji jak gra obronna to A klasa. Postawa Golli ,Lisowskiego,Rogalskiego,Rudola i Dąbrowskiego to kpina!!
Na plus MURAYAMA!!! rewelacyjnie na ten moment.Nie żle Nunes,Murawski.
Słabo Małecki.
Beznadziejnie Kozłowski i Ci o których już była mowa.
Myśle że po włożeniu tylu sił w pierwszej połowie i takim wyniku. 6-0,7-0 jest dość prawdopodobne.
Niestety nasza obrona to KPINA, a Rogalski pilnuje sam siebie.
Lisowski porażka - macha tymi łapami, żeby mu zagrać, a jak ma już piłę to spierdoli...
Dlatego mu nie chcą zagrać
A widziałeś jakie mu piłki wrzucali ? bo kuźwa mam wrażenie, że nie ...
Cała jego strona pusta a oni na siłę prują piłki tam gdzie najwięcej przeciwników a potem jak już łaskawie wrzucają mu , to są to takie "zajebiste" piłki ...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/10/2014 19:02
Dlaczego Za Matynię gra Lisowki? Przecież z tym chłopakiem ostatnio nasza obrona wyglądała już jako tako, a teraz to juz znowu tragedia. Co, ta decyzja personalna, to też nie wina Wdowca?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/10/2014 19:03
Mnie zastanawia, po co Wdowczyk ściągnął tego Lisowskiego? Chłop swoje lata ma, na dodatek po prawie rocznej przerwie spowodowanej kontuzją. Kompletny niewypał, niech w przerwie zimowej się zawija, pożytku z niego nie będzie.
Niestety nasza obrona to KPINA, a Rogalski pilnuje sam siebie.
Lisowski porażka - macha tymi łapami, żeby mu zagrać, a jak ma już piłę to spierdoli...
Dlatego mu nie chcą zagrać
A widziałeś jakie mu piłki wrzucali ? bo kuźwa mam wrażenie, że nie ...
Cała jego strona pusta a oni na siłę prują piłki tam gdzie najwięcej przeciwników a potem jak już łaskawie wrzucają mu , to są to takie "zajebiste" piłki ...
Tak widziałem te piłki i myślę że takie "zajebiste" miały być...
]Kto to ten Wojtkowski w ogóle ? widze że nic się nie zmienia - masz znajomości (albo tatuś ma) to grasz nawet w ekstraklasie
Co Ty w ogóle gadasz chłopie? Jeden z większych talentów w naszym klubie, reprezentant młodzieżówki, ale tak to jest jak się interesuje klubem tylko w weekendy, jak mecz leci... Bardzo dobrze, że dostał szansę, gra i tak się nie klei, a doświadczenie w meczu Ekstraklasy będzie dla niego bezcenne.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760972136 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.