Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 23/06/2013 20:58
wył±czone maj± być 1,2,9,15,16 na których maj± być banery. Tak więc baner - Młyn - 13,14 - baner... Te na 1,2 to niech sobie będ± bo tam i tak pustkami ¶wieci.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Wi¶nia grać nie musi ,natomiast jeżeli Chałas się nie ogarnie i nie zacznie strzelać ,to gramy bez napastników.Murzynowi będ± się nogi tradycyjnie rozjeżdżać jak na Lodogryfie ,natomiast trudno oczekiwać że Zwolak zacznie strzelać w E-klasie, skoro w Arce nie trafił ani razu .
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 13/07/2013 14:27
Sezon tuż tuż... swoj± drog± kto by pomy¶lał, że za tydzień już pierwsza kolejka. Ot miła odmiana Postanowiłem sobie zrobić mały przegl±d naszej kadry na jesień sezonu 2013/2014. I co I jestem pozytywnie zaskoczony - nie wiem czy to kwestia braku kasy, czy decyzje Wdowczyka, ale:
1) ¦rednia wieku zgłoszonych 26 piłkarzy wynosi 24,1 lat. (w tym 20 polaków i 6 zagranicznych). W newsie z głównej Pogononline.pl podanych jest 25 zawodników, a na 90minut.pl 26. Policzyli też oni Mateusza Wilka.
2) zaledwie 4() zawodników ma za sob± więcej niż rozegrany jeden pełny sezon w Ekstraklasie (w tym wliczyłem B±ka, który rozegrał dotychczas 2 sezony i 7 spotkań w Ekstraklasie).
3) 16 graczy, poprzedni sezon miało jako swój premierowy w Ekstraklasie.
4) debiutantów w Ekstraklasie będziemy mieć sze¶ciu.
5) na koniec ciekawa statystyka: dwóch do¶wiadczonych graczy z trójki Ława(190), Edi(181) i Hernani(180) rozegrało o ponad b±dĽ prawie ponad 100 spotkań więcej niż.... cała reszta naszej kadry, czyli więcej niż 22/23 zawodników. Całe trio rozegrało dwa razy więcej spotkań na poziomie Ekstraklasy niż reszta całej kadry.
Trener Dariusz Wdowczyk powołał grupę osiemnastu piłkarzy, którzy dzi¶ wsi±d± do autokaru i pojad± na mecz do Lubina. W¶ród nich nie ma niespodzianek, w kadrze nie zmie¶cił się Wojciech Lisowski, nasz nowy nabytek.
Bramkarze : Radosław Janukiewicz, Dawid Kudła
Obrońcy : Adam Fr±czczak, Wojciech Golla, Maciej D±browski, Michał Koj, Mateusz Lewandowski, Przemysław Pietruszka
Pomocnicy : Jakub B±k, Maksymilian Rogalski, Radosław Wi¶niewski, Bartosz Ława, Abdul Moustapha Ouedraogo, Edi Andradina, Takafumi Akahoshi, Takuya Murayama
Napastnicy : Tomasz Chałas, Donald Dering Djousse
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760910803 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.