A widziałeś w tym sezonie drużyne która by straciła 2 bramy w ciągu 5 minut ? po szybkim rzuceniu okiem na statystyki ja nie Więc jesteśmy Miszczami w tym i ligowym ewenementem
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Chcielismy zeby grali tak jak z Ruchem czy Gornikiem, a nie w 5 minut stracili 2 bramki.
A widziałeś w tym sezonie drużyne która by straciła 2 bramy w ciągu 5 minut ? po szybkim rzuceniu okiem na statystyki ja nie Więc jesteśmy Miszczami w tym i ligowym ewenementem
Trzeba jednak powiedzieć że przy drugiej bramce mieli dużo szczęścia
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/05/2013 19:15
Pierwszy kwadrans pokazał co w tej śmiesznej lidze znaczy ambicja i dobre przygotowanie fizyczne. Niby umiejętności obu zespołów zbliżone ale różnice były widoczne gołym okiem. Na szczęście po kilku strzałach z dystansu rywale zluzowali i ustawili się do gry na kontrę. Jak się nam zaraz po przerwie nie przyfarci to po 70 minucie rozwiąże się worek z bramkami. Zbyt spokojnie gramy - chłopaki o czymś wiedzą. Mój faworyt to 1:3. Wilk syty i owca cała.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Jakie muszą paść dziś wyniki w przypadku naszej przegranej, abyśmy mieli utrzymanie?
A zatem, Pogoń utrzyma się w lidze na kolejkę przed końcem, jeżeli:
- wygra lub zremisuje (34%)
LUB
- przegra różnicą jednej lub dwóch bramek, jednak nie 0-2 (32%)
LUB
- Bełchatów nie wygra (37%)
LUB
- Widzew przegra (89%)
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756508865 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.