Jeśli sie sprawdzi ta prognoza to nie wiem czy w ogóle zagrają.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2013030806&row=370&col=142&lang=pl&cname=Szczecin
Ciągły śnieg od godzin nocnych do popołudnia w niedziele przy temp. ok -5 st.
w niedziele ma być -2 i śnieg. więc jak wdupiny(odpukać) będzie gadanie że murawa była ciężka ponieważ my grany bardziej techniczny futbol ble ble ble. a i troche januszy się odstraszy pogodą
Pomijając już pogodę to zobaczcie jak wygląda murawa na filmiku z turbokozaka. Jak trawnik przed blokiem, brakuje tylko psiego gówna.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2013030806&row=370&col=142&lang=pl&cname=Szczecin
No i niestety - wymarzone warunki dla Justyny Kowalczyk
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 10:14
to sędzia po przyjeździe na stadion decyduje. Może być coś jak Polska-Anglia ( no śnieg to nie deszcz) wiele razy nie będzie wychodzil i sprawdzać jakl piłka sie zachowuje jak na bierząco przed meczem będą odgarniać śnieg i będzie mniej padać to zagrają
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 11:01
Co Wy pierdolicie? Jakie odwołanie meczu. Właśnie na Oragne była relacja z Łodzi. Cała płyta biała i pada. Łopatami odśnieżają i delegat powiedział, że grają. Więc i u nas będzie mecz.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/03/2013 12:30
Patrząc na murawę i pogodę w składzie nie powinni się znaleźć razem Aka i Edi (max jeden do stałych fragmentów). Donald też będzie jeździł jak na łyżwach, więc Chałas mógłby zagrać. Frączczak, Golla, Ława, Budka do gry i walka!
w niedziele ma być -2 i śnieg. więc jak wdupiny(odpukać) będzie gadanie że murawa była ciężka ponieważ my grany bardziej techniczny futbol ble ble ble. a i troche januszy się odstraszy pogodą
Pomijając już pogodę to zobaczcie jak wygląda murawa na filmiku z turbokozaka. Jak trawnik przed blokiem, brakuje tylko psiego gówna.
Niestety prognoza się sprawdziła.Ma padać coraz mocniej aż do jutra...więc przełożenie meczu na jutro to chyba też nic nie da.Patrząc na to zdjęcie ja nie jestem optymista.Usunąć śniegu nie usuną a takie placki zielone to zupełny bezsens bo jakim kolorem pomalować linie.Problem to wiatr który nie równo dzieli śniegiem i dlatego będzie biało zielono.Ciekawy jestem decyzji sędziego.
p.s.
...a w Łęcznej sypie jak u nas ....a boisko zieloniutkie. Albo tam jest cieplej albo murawa jest na prawdę podgrzewa.
Niestety prognoza się sprawdziła.Ma padać coraz mocniej aż do jutra...więc przełożenie meczu na jutro to chyba też nic nie da.Patrząc na to zdjęcie ja nie jestem optymista.Usunąć śniegu nie usuną a takie placki zielone to zupełny bezsens bo jakim kolorem pomalować linie.Problem to wiatr który nie równo dzieli śniegiem i dlatego będzie biało zielono.Ciekawy jestem decyzji sędziego.
p.s.
...a w Łęcznej sypie jak u nas ....a boisko zieloniutkie. Albo tam jest cieplej albo murawa jest na prawdę podgrzewa.
jak byś słuchał spikera to byś wiedział że w Łęcznej dopiero przad meczem zaczeło padać.A teraz zbieraj dupe i na stadion
p.s.
jak byś słuchał spikera to byś wiedział że w Łęcznej dopiero przad meczem zaczeło padać.A teraz zbieraj dupe i na stadion
Jakbyś potrafił przeczytać kiedy komentarz został napisany to byś wiedział że przed tym jak komentator to powiedział.Spokojnie więc kolego...do zobaczenia na Twardowskiego..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760911111 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.