Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 18/05/2017 12:08
Całkiem mądry ruch. Rówieśnik Matrasa, może pograć jeszcze parę lat na dobrym poziomie. Przychodzi za darmo, w Śląsku pokazywał się jako solidny grajek. Po odejściu Matrasa da nam komfort w środku pola bo Gruzin to na dziś zagadka. Czekamy na bramkarza i stopera. No i mądrego trenera, który to dobrze poukłada. Napastnik pewnie tylko jak spławimy Zwolaka.
Jako, że wszystko wskazuje na to, że Cincadze będzie drugim Mosnikovem, ściągnięcie Hołoty trzeba uznać za mądry ruch. W Śląsku był czołową postacią, może nie prezentował fajerwerków ale serca i ambicji nie można mu było odmówić.
Nigdy nie byłem zwolennikiem "wieżowców" na defensywnym pomocniku, więc ten Matras zawsze mi lekko uwierał. Wg mnie potrzebny tam jest mały i wybiegany pitbul i mniej więcej takich parametrów jest Hołota. Wirtuozem nie jest, ale zawsze zasuwał po całym boisku grając agresywnie i zdecydowanie. Powinien się przydać i dobrze zastąpić Matrasa.
Murawski, Hołota, Drygas, Mate - pozycje 6 i 8 zapełnione. Czas na bramkarza.
Agentem Hołoty jest Kołakowski, który jest bardzo dobrym kumplem Stanowskiego. Wszystkie transfery robione przez Kołakowskiego jako pierwsze podaje Weszło, więc 99%.
Jako, że wszystko wskazuje na to, że Cincadze będzie drugim Mosnikovem, ściągnięcie Hołoty trzeba uznać za mądry ruch. W Śląsku był czołową postacią, może nie prezentował fajerwerków ale serca i ambicji nie można mu było odmówić.
Nigdy nie byłem zwolennikiem "wieżowców" na defensywnym pomocniku, więc ten Matras zawsze mi lekko uwierał. Wg mnie potrzebny tam jest mały i wybiegany pitbul i mniej więcej takich parametrów jest Hołota. Wirtuozem nie jest, ale zawsze zasuwał po całym boisku grając agresywnie i zdecydowanie. Powinien się przydać i dobrze zastąpić Matrasa.
Murawski, Hołota, Drygas, Mate - pozycje 6 i 8 zapełnione. Czas na bramkarza.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 19/05/2017 15:13
Może i miła ale ten transfer mówi też że skład kadry ustala Stolarczyk i Adamczuk a nie trener.Innymi słowy nie ma trenera a pozyskano zawodnika bez konsultacji z nim.To daje obraz dlaczego szanujący się trener nie chce tu pracować lub szybko popada w konflikt z Zarządem skoro tak na prawdę nie wiele ma do powiedzenia w kwesti koncepcji grania i dobieraniu do niej grajków.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998155 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.