Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 14/02/2017 23:19
Grubo.. kontrakt do 30 czerwca 2020 roku. "Propozycja, jaką otrzymałem z Lechii była dla mnie bardzo kusząca, dlatego podjąłem decyzję o tym, by z niej skorzystać.- powiedział Mateusz Lewandowski po podpisaniu umowy" Czyżby walentynkowy prima aprilis
Edit
Wspomnień czar
Ostatnio edytowany przez: Holender, 14 lutego 2017, 23:26 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 15/02/2017 12:51
Do 2020? Parafrazując: słaby to ma zawsze szczęście. Najpierw pobyczył się we Włoszech, teraz gdańskie klimaty. Pierwszy skład mu raczej nie grozi więc spokojne 3 lata na ławce. I pewnie na kontrakcie także solidna mięsieczna suma. Czy oni oczu nie mają czy nie wiedzą co z kasą robić?
Może im jeszcze zaproponować Zwolaka i Słowika w pakiecie, niech będzie za skromne 3 mln euro...
Zobaczymy czy taki darmozjad, raczej coś w nim widzą... Jestem Ciekaw jak załatają luki, bo jeżeli zostanie taka polityka transferowa że uzupełniamy młodzikami, to daleko nie zajedziemy
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 15/02/2017 17:46
Pewnie i tak, coś tam w nim widzą. Stylem zarostu się wyróżnia jak dla mnie, może ty m ich ujął? A na serio menago Pańtak zrobił majstersztyk. Ale skoro kiedyś można nam było wcisnąć Przybesia to nie ma rzeczy niemożliwych.
. Skoro przegrywa rywalizację z Rico, Matynią i Niepsujem to po co on nam? A jak w Gdańsku mają szeroki gest to byłby głupi gdyby nie skorzystał.
Wyżej jest wywiad z Prezesem: zwalnia pensję Matras i już myślą kto może przyjść w jego miejsce. Nie młodzik zapewne ale człowiek od razu do grania, jak Mate. Do tego odchodzi Lewandowski, kończą się kontrakty Janukiewicza i Słowika. Będzie się działo. Więcej zaufania do włodarzy, ostatnie okienka pokazują, że to ma sens. A trzymanie rudego kaleki kolejne 2-3 lata u nas sensu nie ma.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 15/02/2017 20:52
Najwybitniejsi znawcy futbolu nigdy nie rozwikłają fenomenu tego transferu. Dla nas nie jest to jakaś strata,a dla Lechii żadne wzmocnienie.Tak sobie myśle dalej, ale przecież to jest nasza ekstraklapa tu się dzieją cuda na kiju.Mateusz odpala i po 3 dobrych meczach w nowym zespole dostaje powołanie do reprezentacji.Potem szok i niedowierzanie.XD
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Coś jest na rzeczy.. w końcu to kolega Jarka Fojuta z Dundee. Gościu znany ze stalowej szczęki.
W 2015 przez kilka miesięcy pyry dość mocno ostrzyły sobie na niego zęby
Nowy nabytek Korony, a my nadal na bramce ręczniki..
..trenowane przez Borisa, którego brat - Michal Peškovič, będzie rywalizował z nowym nabytkiem Korony o miano pierwszego bramkarza w Kielcach
Czyli wszystko w rodzinie zostaje, hehe.
Do czerwca poradzić sobie musimy z tymi asami co mamy. Pewnie klub ma już kandydatów na tą pozycję. Problem Słowika to nie brak umiejętności ale słaba głowa. Brak mu pewności, oby ją złapał jak najszybciej. Potrafi wyjąć trudne piłki, jak ostatnio z Piastem a te lecące wprost w niego wypluć przed siebie.
Najwybitniejsi znawcy futbolu nigdy nie rozwikłają fenomenu tego transferu. Dla nas nie jest to jakaś strata,a dla Lechii żadne wzmocnienie.Tak sobie myśle dalej, ale przecież to jest nasza ekstraklapa tu się dzieją cuda na kiju.Mateusz odpala i po 3 dobrych meczach w nowym zespole dostaje powołanie do reprezentacji.Potem szok i niedowierzanie.XD
A ile razy tak było, że zawodnik odpalał w innym zespole? Dla mnie zawsze flagowym przykładem będzie Dickson Choto
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.