Drugi Niepsuj będzie... Mamy stopera dobrego na wypożyczeniu , Murawskiego który już dostawał szanse w Ex i nie popełniał kardynalnych błędów..Nie mamy napatnika..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
o matko!Transfer będzie?Utalentowany chłopak tylko czy do gry od zaraz?
Te testy to po to żeby go Moskal zobaczył?Bo dyrektor-selekcjoner Maciej chyba zawodnika zna?
Darmowemu koniowi w zęby się nie zagląda,a może się sprawdzi ...a nasza menazerka to poza region chyba teraz nie wychodzi.
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 07/09/2016 21:31
A i Kitano to w sumie fart, że tak szybko wszedł do I drużyny bo równie dobrze mógł podzielić los Damiana Kowalczyka. Skoro mamy tylu napastników to niech dostają szansę Jaroch i Listek, niech się ogrywają lub udowadniają wartość i tezę Stolarczyka, że na ta pozycję nikogo nie potrzebujemy.
A i Kitano to w sumie fart, że tak szybko wszedł do I drużyny bo równie dobrze mógł podzielić los Damiana Kowalczyka. Skoro mamy tylu napastników to niech dostają szansę Jaroch i Listek, niech się ogrywają lub udowadniają wartość i tezę Stolarczyka, że na ta pozycję nikogo nie potrzebujemy.
No i przez pana Stolarczyka po przeczytaniu tego zdania, dostałem zawału z powodu napadu śmiechu który mnie po tym ogarnął. Jak mu nie wstyd tak mówić. Jak kibic ma być spokojny, jak po przeczytaniu tego typu opinii ma się wrażenie, że włodarze klubu żyją w całkowicie innym odrealnionym świecie.
Do tej pory panowała opinia, że mamy solidny pierwszy skład i brak porządnej ławki, a tu pan Stolarczyk twierdzi, że dwie równorzędne jedenastki posiadamy. Jeśli on tak seryjnie myśli, to wcale się nie zdziwię, jak negocjacje z Matrasem dotyczące przedłużenia kontraktu nie wypalą, bo przecież mamy kogoś na tym samym poziomie w zastępstwie.
'' Nigdy żadnych decyzji transferowych nie podejmowałem sam.''
Obawiam sie Macieju, że to odzwierciedla Twoje obecne poczynania.
Taak. Mroczek każe mu kupować tego lub innego zawodnika. Albo pewnie Czesiu mu kazał dawniej. Eh...
Pamiętam słowa M.S., że jesteśmy przygotowani na odejście Czerwińskiego (wtedy jeszcze ewentualne). Właśnie widać jak na dłoni stan tych "przygotowań". W czwartkowym treningu brał udział testowany Szymon Walczak. Poza nim z zespołu rezerw dołączyli: Jędrzej Kujawa, Dawid Zieliński i Patryk Adamczuk.
Jeszcze zatęsknimy za "rozmachem" Smolnego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.