Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 16/01/2016 01:31
Dobrze Murayamę wspominamy bo za poprzednich trenerów mieliśmy zwyczajnie wąską kadrę i grał cały czas - a wtedy łatwiej o dobre akcje, gole, asysty, a to właśnie te rzeczy się pamięta. Przypomnijcie sobie jednak jak pół forum narzekało na niego że nigdy nie wracał do defensywy i wszyscy przez to klepali w obronie Lewandowskiego jak chcieli bo nie miał wsparcia ze skrzydła. To nie wina taktyki, to po prostu taki typ zawodnika - nastawiony wyłącznie na ofensywę. W obecnym futbolu broni cała drużyna, nie ma wolnych elektronów które czekają na połowie przeciwnika na piłkę, by sobie kiwnąć i strzelić. W pewnym momencie po prostu zgasł i nie potrafił skutecznie powalczyć. Decyzja zrozumiała, choć oczywiście mi także go szkoda, bo mogło z tego być coś więcej.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 18/01/2016 03:31
Może jak CM711 przeczyta artykuł w Piłce Nożnej to oprzytomnieje odnośnie Przybeckiego.
"O Przybeckim dalej trudno napisać coś więcej poza zachwytami nad szybkością – problem w tym, że przełożenia na bramki i asysty dla Pogoni z tego nie ma."
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 20/01/2016 23:07
Wiem, że nie należy oceniać przydatności zawodnika po jednym meczu, ale mnie osobiście ten Traore nie przekonał. Taka gorsza wersja Chifona. Niezła szybkość i przyzwoita kiwka, ale nie zapominajmy na tle jakiego przeciwnika. Raziły mnie jego częste problemy z przyjęciem piłki i niecelne podania. Poza tym szczególnie po przerwie spowalniał akcje kiwając się bezsensu z przeciwnikami zamiast podawać, notując przy tym naprawdę pokaźną liczbę strat. Dziwią mnie te zachwyty nad jego grą na v-plce, ale to tylko moja subiektywna ocena...
Moim zdaniem nie ma co gościa oceniać przede wszystkim po meczu rozgrywanym w takich warunkach. Typ pewnie pierwszy raz na oczy widział śnieg, a kilkanaście dni temu siedział w 15-20 st C w Barcelonie.
Niestety paszportu UE nie ma.Jeśli nie zaprezentuje się REWELACYJNIE w meczu z Kotwica to myślę że szkoda tracić miejsce w kadrze opłacając jego kontrakt.Chyba że mogą go mieć za przysłowiowe "frytki".
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756987394 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.