Gówno widziałeś i gówno wiesz tyle,jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.Azoty z każdym rokiem ograniczają swoje nakłady w Chemik poprzez dodawanie mocnych/średnich sponsorów w tym roku PGNiG by całość nie zależała od ich spółki,w ten sposób chcą uniknąć tego że jak coś sie stanie <odpukać> klub bedzie istniał
Lechia Gdańsk nie przedłużyła kontraktu z Piotrem Grzelczakiem, ale ten nie narzeka na brak zainteresowania. Jak donosi "Przegląd Sportowy", piłkarz prowadzi zaawansowane rozmowy z Jagiellonią Białystok. Michał Probierz dobrze zna Grzelczaka z czasów pracy w Lechii.
Zawodnika na liście ma również Pogoń Szczecin, ale jej szanse na powodzenie są niewielkie."
Czesław napisał że przygotowania do sezonu jako numer 1 zaczyna Dawid Kudła. Słowik kończy rehabilitacje po zabiegu i ma być najpóźniej gotowy do czynnego udziału we Wronkach. Teraz przynajmniej wiadomo że nie ze względów sportowych był tak nisko w hierarchii bramkarzy w Jagiellonii, a sprawa rozbijała się o problemy zdrowotne. Dajmy mu szansę, skoro i tak już jest w Pogoni. Powoli przestaję się dziwić piłkarzom że nie chcą gadać z tą vką.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 11/06/2015 13:42
Mnie najbardziej w całej tej sytuacji dziwi to, że za nie w pełni zdrowego bramkarza, który kilka ładnych miesięcy nie grał w poważną piłkę płacimy 100.000 złotych. Niby niedużo, ktoś powie, ale mówimy tu o lidze w której transfery gotówkowe między polskimi klubami są wciąż ewenementem. A Trzepaczowi nie ma się co dziwić, że histeryzuje, bo widać, że bardzo emocjonalnie związany jest z Radkiem. Każdy ma jakieś hobby.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 11/06/2015 14:05
Słowik grał w rezerwach tylko dlatego, że to jest Pan Piłkarz i nie mógł przeboleć przegranej rywalizacji z Drągowskim. Jeśli ktoś myśli, że Słowik przychodzi tu oglądać Kudłę w akcji, to grubo się myli. CM711 już mu pewnie zaklepał miejsce. W formie to jest bardzo dobry bramkarz, ale jak to mawiają - "wyżej sra, niż dupę ma". Mam nadzieję, że dojdzie do formy i odpali, bo Kudłą Ekstraklasy nie podbijemy, z całym szacunkiem do tego gościa.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 11/06/2015 14:39
zwolnienie Janukiewicza, kupienie (!) 3 bramkarza Jagiellonii (!!) do tego kontuzjowanego (!!!) to jest kurwa jeden wielki skandal. brak słów co robi z tym klubem michniewicz pod przyzwoleniem mroczka. kolesiostwo trzeba wytępić z piłki bo nigdy nie wyjdziemy na dobry poziom europejski.
Słowik grał w rezerwach tylko dlatego, że to jest Pan Piłkarz i nie mógł przeboleć przegranej rywalizacji z Drągowskim. Jeśli ktoś myśli, że Słowik przychodzi tu oglądać Kudłę w akcji, to grubo się myli. CM711 już mu pewnie zaklepał miejsce. W formie to jest bardzo dobry bramkarz, ale jak to mawiają - "wyżej sra, niż dupę ma". Mam nadzieję, że dojdzie do formy i odpali, bo Kudłą Ekstraklasy nie podbijemy, z całym szacunkiem do tego gościa.
Tak, rewelacyjny bramkarz, który nie mógł rok sobie znaleźć żadnego klubu... Zaraz się okaże, że te 100 tys. to jak promocja. Podziwiam, że widzisz w tym jakiś sens.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 11 czerwca 2015, 15:21 [1 raz(y)]
zwolnienie Janukiewicza, kupienie (!) 3 bramkarza Jagiellonii (!!) do tego kontuzjowanego (!!!) to jest kurwa jeden wielki skandal. brak słów co robi z tym klubem michniewicz pod przyzwoleniem mroczka. kolesiostwo trzeba wytępić z piłki bo nigdy nie wyjdziemy na dobry poziom europejski.
Trener jest rozliczany z wyników. A najlepiej jest go rozliczyć jeśli ma moźliwość decyzji kto odchodzi, a kto zostaje i kogo nowego bierzemy. Najprościej jest zmienić trenera bo piłkarzykom się nie chce grać, bo przecieź w piłkę grać umieją. Przyjdzie kolejny trener i na początku będzie cacy. A potem jak podpadnie "panom piłkarzom" znów zacznie się zjazd w dół. I tak w kółko. Ja tam wolę trenera, który zrobi czystkę i wypierdzieli kogo trzeba. Bo u nas w lidze najprościej jest zmienić trenera
Ostatnio edytowany przez: Adix, 11 czerwca 2015, 16:03 [1 raz(y)]
Marcin Robak nie jest już piłkarzem Pogoni Szczecin
A czyim jest teraz piłkarzem??
Robak już przyklepany przez Lecha, pewnie lada moment będzie info jakieś.
Co do Słowika, w tym roku 0 występów i szczerze jakoś nie widzę kogoś konkretnego w bramce, ale czas pokaże.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 11/06/2015 17:00
Po awansie do ekstraklasy za Ptaka 31-letniego Wyparłę na bramce zastąpił 24-letni Pilarz.. też było kontrowersyjnie, i cóż, miejmy nadzieję, że na tym podobieństwa do zamiany 31-letniego Janukiewicza na 24-letniego Słowika się nie skończą, bo Pilarz zagrał wtedy solidną rundę jesienną. Pierwsze kilka meczów będzie kluczowe - jak Słowik nie popełni rażącego błędu, to wszystko jakoś się potoczy. Umiejętności ma, w Jagiellonii miał bardzo dobry okres, i oby tutaj ustabilizował taką dyspozycję. Jak na początku popełni kilka błędów - zacznie się wytykanie, a do klatki wskoczy Kudła.. i oby nie było karuzeli i szukania bramkarza zimą.
Do malkontentów odnośnie Słowika. Jak mówili kibice Śląska na Radka przed przyjściem do Nas... Lotnik ?
A z Wdowczykiem było "Sprzedawczyk,Oszust,Słaby trener" a wszyscy wiemy jak się skończyło.
Jak kurwa się skończyło?! Słaby jest w huj. Przez ostatnie pół roku nie wiedział co z zespołem robić. Pacan, który potrafił się medialnie sprzedać, Huj nie trener.
Do malkontentów odnośnie Słowika. Jak mówili kibice Śląska na Radka przed przyjściem do Nas... Lotnik ?
A z Wdowczykiem było "Sprzedawczyk,Oszust,Słaby trener" a wszyscy wiemy jak się skończyło.
Jak kurwa się skończyło?! Słaby jest w huj. Przez ostatnie pół roku nie wiedział co z zespołem robić. Pacan, który potrafił się medialnie sprzedać, Huj nie trener.
Rozjebałeś mnie totalnie Kocian lepszy, Michniewicz też ?
Słońce dziś chyba zbyt mocne dla niektórych... Przy okazji chuj nie "huj'".
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998356 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.