Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Co by nie mowic to Janota to jest pilkarz z potecjalem i to wiekszym niz Malecki.
Glowna zaleta "Malego" byla kiedys szybkosc, teraz jakos jak sie na niego patrzy to wyglada bardzo ociezale...
Janota to jednak zawodnik o innych walorach...
Malecki przynajmniej cos pokazal w ekstraklasie, a Janota jedynie w turbokozaku zaistnial i dalej wozi sie na latce talentu z Holandii, mimo ze ma 24 lata.
Dabrowskiego szkoda, mial wahania jak kazdy, ale z naszej swietej trojcy na srodku uwazam go za najlepszego. Zaglebie robi interes zycia.
Może Czerwiński zasili nas teraz skoro Dąbrowskiego puścili.
Albo Wołąkiewicz Wszystko się może zdarzyć, a na dodatek oczy wszystkich menago zwrócone są na Koronę... To jak łapanie łososi amerykańskich w czasie tarła...
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
O Jezu żeby z Kiełbem była to prawda, przydałby się
Następny fantasta?! Przecież Kiełb to jeden z NAJGORSZYCH zawodników Korony!!! Jedzie cały czas tylko na nazwisku. Oby nie było syndromu Traore, który wpadł Smolnemu w oko i X sezonów później został ściągnięty do Pogoni na podstawie występów sprzed kilku lat. Jak się skończyło to wszyscy wiedzą.
Z Korony to tylko Jovanovic i Sylwestrzak (solidny lewy obrońca). Malarczyk i Golański jedną nogą są już w Podbeskidziu.
Co by nie mowic to Janota to jest pilkarz z potecjalem i to wiekszym niz Malecki.
Glowna zaleta "Malego" byla kiedys szybkosc, teraz jakos jak sie na niego patrzy to wyglada bardzo ociezale...
Malecki przynajmniej cos pokazal w ekstraklasie, a Janota jedynie w turbokozaku zaistnial i dalej wozi sie na latce talentu z Holandii, mimo ze ma 24 lata.
Dabrowskiego szkoda, mial wahania jak kazdy, ale z naszej swietej trojcy na srodku uwazam go za najlepszego. Zaglebie robi interes zycia.
Jeżeli chodzi o Janotę to ostatni moment aby udowodnić, że coś jest wart. I miejmy nadzieję, że ogarnie się i zrobi to u nas.
Kiełba można brać z kontraktem na rok i opcją rozwiązania po pół roku bo jaką on formę teraz reprezentuje nikt nie wie.
Nie ma co marudzić. Jak latem był marazm w ruchu transferowym to marudziliśmy. Teraz coś tam się dzieje, spokojnie poczekajmy na efekty.
Jeżeli chodzi o Janotę to ostatni moment aby udowodnić, że coś jest wart. I miejmy nadzieję, że ogarnie się i zrobi to u nas.
Kiełba można brać z kontraktem na rok i opcją rozwiązania po pół roku bo jaką on formę teraz reprezentuje nikt nie wie.
Nie ma co marudzić. Jak latem był marazm w ruchu transferowym to marudziliśmy. Teraz coś tam się dzieje, spokojnie poczekajmy na efekty.
Skoro jestem niewiele starszy od Janoty, a w ekstraklasie zagralem tyle samo porywajacych meczy co on, to moze i Smolny do mnie sie tez odezwie....
Czy ktoś z modów może wywalić tego maxymalnego z forum? Dopiero co była gadka, jak to brakuje wzajemnego szacunku i tak dalej na forumce. A w jakimkolwiek temacie ten człowiek by się nie pojawił, zaczyna się pyskówka i wyzwiska na dwie strony.
A jaki ja mogę mieć szacunek do gimbusów, którzy nie potrafią zapełnić w połowie"piekła" na meczach u siebie?
Czy ktoś z modów może wywalić tego maxymalnego z forum? Dopiero co była gadka, jak to brakuje wzajemnego szacunku i tak dalej na forumce. A w jakimkolwiek temacie ten człowiek by się nie pojawił, zaczyna się pyskówka i wyzwiska na dwie strony.
A jaki ja mogę mieć szacunek do gimbusów, którzy nie potrafią zapełnić w połowie"piekła" na meczach u siebie?
Nie rozumiem tego wszechobecnego entuzjazmu związanego z zatrudnieniem Janoty. Koleś jako rozgrywający! w poprzedniej rundzie zdobył 0 goli i miał dokładnie tyle samo asyst w 17 rozegranych meczach. Połowa forum wyzywa Frączczaka, który w porównaniu z naszym nowym nabytkiem ma kosmiczne statystyki. Oczywiście czasem zmiana otoczenia potrafi wpłynąć bardzo dobrze na zawodnika. Są to jednak przypadki dość rzadkie kiedy mówimy o graczach, którzy mają tak beznadziejne liczby.
A tak wogle to Korona zaczyna się rozsypywać. Trytko ma iść bodaj pod Wawel. Są chętni na Golańskiego czy Jovanovicia. Szkoda, bo zamiast Janoty widziałbym u nas właśnie Jovanovicia, ale wiadomo, że Smolny szukał rozgrywającego.
Bo PIERDOLONA GIMBAZA nie ogarnia prostej zależności: kupujesz z Korony = grasz jak Korona
Daj im przykład.
Dawałem przez całe lata 90-te. Teraz kryta zawsze pełna. Więc wypierdalaj..
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 07/01/2015 18:59
O Matko, 15 minut bez odpowiedzi. Cioty gimbusiarskie nie potrafią skleić riposty. Ale czego się spodziewać po baranach jeżdżących do Poznania specjalem z podaną godziną odjazdu. Inaczej by nie trafili bo już w Dąbiu leżą najebani.
PS zróbcie burzę mózgów i zripostujcie coś szybko bo spadam do lepszych zajęć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.