Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 07/01/2015 12:17
Nie rozumiem tego wszechobecnego entuzjazmu związanego z zatrudnieniem Janoty. Koleś jako rozgrywający! w poprzedniej rundzie zdobył 0 goli i miał dokładnie tyle samo asyst w 17 rozegranych meczach. Połowa forum wyzywa Frączczaka, który w porównaniu z naszym nowym nabytkiem ma kosmiczne statystyki. Oczywiście czasem zmiana otoczenia potrafi wpłynąć bardzo dobrze na zawodnika. Są to jednak przypadki dość rzadkie kiedy mówimy o graczach, którzy mają tak beznadziejne liczby.
A tak wogle to Korona zaczyna się rozsypywać. Trytko ma iść bodaj pod Wawel. Są chętni na Golańskiego czy Jovanovicia. Szkoda, bo zamiast Janoty widziałbym u nas właśnie Jovanovicia, ale wiadomo, że Smolny szukał rozgrywającego.
Jovanovic jest Bośniakiem a od nowego sezonu chyba wchodzą przepisy o dopuszczalnych trzech (?) graczach spoza UE. Mamy już Murayame , Nunesa , Okuno (?) a może jeszcze się przyda wolne miejsce na niespodziewaną okazję.
"Sport" pisze , że Podbeskidzie chętnie zatrudniłoby graczy Korony Piotra Malarczyka oraz Pawła Golańskiego. Z tym pierwszym rozmowy prowadzone były jeszcze przed świętami, ale wtedy zawodnik nie doszedł do porozumienia z klubem w sprawach finansowych. Teraz będzie jeszcze trudniej ponieważ o zawodnika ubiega się także Pogoń Szczecin. Duże znaczenie może mieć też to że w klubie pojawił się Michał Janota.
Ciekawie się robi...
Janota - jest
Kiełb - ?
Malarczyk - ?
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 07/01/2015 12:55
Jeżeli Korona się rozlatuje to ze scyzoryków spokojnie można byłoby wybrać dobrych i w miarę dobrych zawodników jak: Golański , Malarczyk , Sylwestrzak , Jovanović , Marković , Annkour , ale jest też paru młodych ciekawych zawodników jak np. Cebula.
Skad, kurwa, info o Kielbie? Drugi Malecki nam się szykuje.
He he będzie rok szukał formy
Pewnie Smolny ma jeszcze przed oczami jego bramkę przeciw mam, a że jest promocja jak w markecie to bierze wszystko jak leci.
Kolejny gość z papierami na bycie dobrym,jak Janota.Szkoda,że nie pokazuje tegi na boisku.
Swoją drogą jaką Smolny dał kasę Janocie miesięcznie,że jest u nas?Nowa zabawka naszego menago.Oby bylo z nim jak z Murawskim - rok temu też stękaliśmy,że pijus (znana otoczka przyjścia), zapuszczony i bez formy a pokazuje klasę.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 7 stycznia 2015, 13:18 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756993014 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.