Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 01/08/2014 11:16
Jak dla mnie nie będzie gry ze Zwolińskim i Robakiem jednocześnie. Chyba że trzeba będzie pod koniec gonić wynik. Jeżeli Robak jest w jakiej takiej formie to będzie grał. I mimo, że doceniam ostatnie bramki Zwolińskiego, to opcja z Robakiem jest dla mnie dużo lepsza. Kwestia aktualnej dyspozycji.
Co do Robaka to na pewno duży pozytyw, choć na chwile obecną wolałbym, żeby grał Łukasz w pełnej dyspozycji niż Robak trenujący od miesiąca. Oczywiście opcja z ustawieniem 4-4-2 jest również do przyjęcia ale tylko w momencie gdy Robak będzie miał siłę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 01/08/2014 14:30
Micha się cieszy z tym Robakiem, jak sprawdzi się... ale przeszła mnie właśnie dziwna myśl.... czy jest jakaś szansa, że będziemy mieć jakiś " kwas" z tego zamieszania z Marcinem Mam na myśli, np. walkowery dla przeciwników, za grę nieuprawnionego zawodnika...
nie znamy zapisów między Pogonią a chińczykami, i modlę się, by nasi mieli rację, skoro podpisują/podpisali nowy kontrakt.
ale przeszła mnie właśnie dziwna myśl.... czy jest jakaś szansa, że będziemy mieć jakiś " kwas" z tego zamieszania z Marcinem Mam na myśli, np. walkowery dla przeciwników, za grę nieuprawnionego zawodnika...
Jeżeli zostanie zgłoszony do rozgrywek i Ekstraklasa to klepnie no to będzie uprawiony do gry więc żadne walkowery nie wchodzą w grę
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 01/08/2014 14:43
A następnie FIFA stwierdzi że dalej jest zawodnikiem chińskiego zespołu i pomimo klepnięcia przez Ekstraklasę mamy walkowery.... Wolałbym aby zaczekali na wyjaśnienie całej sytuacji . Inna sprawa to zatrzymanie Robaka w Pogoni - tutaj na pewno im szybciej będzie umowa tym lepiej...
Dokładnie to samo przeszło mi przez głowę. To nie jest decyzja FIFA, a jedynie (jak podaje PS) interpretacja prawników Pogoni, że Robak jest wolnym zawodnikiem. Mogą być z tego niezłe dymy, jak nie będą mieli racji.....
Z tego co się orientuje i byłem przekonany to, że czekali na info od FIFA ze zgodą warunkową na grę a nie na zamknięcie okienka transferowego w Chinach. Dziwne by było jakby sami podjęli taką decyzję.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756992792 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.