Czytam to co wyżej:Fojut,Celeban,Starzyński,Quintana i inna fantastyka,Stlica i Radovica tylko brakuje i zastanawiam się gdzie są ci recenzenci i szydercy hujowatości nic nie wnoszących postów.Szanownym adwersarzom przypomnę więc tylko,że to ja jako pierwszy podałem tu sprawdzone info o sprzedaniu Robaka.
Smolny powiedział,że są przygotowani na ruchy kadrowe i trzeba w to wierzyć i czekać co się zdarzy.Aka przecież nie jest jeszcze sprzedany.Co z AF9 pojechał na testy?
Zabawne, sprawdzone info ? To dlaczego teraz nie podałeś jeszcze że ten powrót do Pogoni to własnie Robak z którego chińczycy jednak zrezygnowali ?
Dokładnie, ten zapowiadany "wielki powrót" to właśnie najprawdopodobniej będzie Robak.
Zrezygnowali i wzięli jednak Mike Hanke zamiast Robaka
Czytam to co wyżej:Fojut,Celeban,Starzyński,Quintana i inna fantastyka,Stlica i Radovica tylko brakuje i zastanawiam się gdzie są ci recenzenci i szydercy hujowatości nic nie wnoszących postów.Szanownym adwersarzom przypomnę więc tylko,że to ja jako pierwszy podałem tu sprawdzone info o sprzedaniu Robaka.
Smolny powiedział,że są przygotowani na ruchy kadrowe i trzeba w to wierzyć i czekać co się zdarzy.Aka przecież nie jest jeszcze sprzedany.Co z AF9 pojechał na testy?
Zabawne, sprawdzone info ? To dlaczego teraz nie podałeś jeszcze że ten powrót do Pogoni to własnie Robak z którego chińczycy jednak zrezygnowali ?
Co ty mówisz ? Masz jakąś pewną informację czy kolejny bajkopisarz jak Szymonek czy inni?
Pozostaje wiec czekać aż Zygmunt wróci z roboty i przekaże potwierdzone info na temat Robaka.
On nie pracuje, pracują na niego Swoją drogą to pewnie Marcin zrezygnował z welkich pieniędzy bo naczytał się lamentów i postanowił wrócić, żeby nie zawieść swoich fanów.
Pozostaje wiec czekać aż Zygmunt wróci z roboty i przekaże potwierdzone info na temat Robaka.
On nie pracuje, pracują na niego Swoją drogą to pewnie Marcin zrezygnował z welkich pieniędzy bo naczytał się lamentów i postanowił wrócić, żeby nie zawieść swoich fanów.
Dokładnie.I obserwuję jak sobie tu używacie a potem o bicie piany oskarżacie innych.
Miałem info wówczas o Robaku więc je tu dałem.Ale jeżeli nic nie wiem lub nie wiem na pewno nie wypowiadam się w przeciwieństwie do niektórych.
Dokładnie.I obserwuję jak sobie tu używacie a potem o bicie piany oskarżacie innych.
Miałem info wówczas o Robaku więc je tu dałem.Ale jeżeli nic nie wiem lub nie wiem na pewno nie wypowiadam się w przeciwieństwie do niektórych.
Wróbleki ćwierkają, że to Ty zatrzymałeś Robaka. Pieniędzy Ci nie brakuje, dlatego Robak wraca Tak narzekasz na Smolnego, że wszystko robi w ciszy, a sam nie dałeś znać. Nieładnie Zygmuś, nieładnie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998169 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.