Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 02/07/2014 21:27
Możdżeń typowa polska pseudo-gwiazdeczka - pojedzie na zachód: posiedzi cały sezon na ławce wchodząc na końcówki spotkań albo mecze pucharów krajowych / pogra ogony w drużynie ze strefy spadkowej / pogra niewiele w drużynie niekestraklasowej i szybciutko się przeprosi z polską ligą.
Już nie jeden i nie dwóch było takich mądrych, a potem kończyli w wielkiej Koronie czy innej Jagiellonii.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 02/07/2014 21:35
Przecież oni jadą tam dla hajsu nie kariery zarabiać w euro to nie w złotówkach przelicznik jest prosty x4. Te pokolenia są zmarnowane nie mają ambicji na granie a zarabianie. Oby kiedyś się to zmieniło i doczekalibyśmy sie jakiś normalnych ambitnych i utalentowanych piłkarzy, klubów, reprezentacji itp
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 02/07/2014 22:50
Ciężko będzie bez robaka ale nie ma ludzi niezastąpionych po informacji z Lisowskim nasza obrona powinna wygladać już lepiej niestety brakuje jeszcze srodkowego obrońcy i prawego jedyne opcje jaki widze w tym momencie to Danch i Golanski a do ataku do wymienianych napastnikow dodał bym jeszcze Nowaka wiem że szklany ale w naszej lidze robi różnice.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 03/07/2014 11:52
Dziwi mnie kierunek, w ktorym on chce sie poruszac...
Chcial na Zachod a jedzie bardziej na Wschod.
Fakt, liga rosyjska jest 3 razy lepsza od naszej, pewnie z 10 razy tyle placa i ma znacznie blizej do Japonii stamtad...
Ale i tak mnie troche dziwi to. Jakos ciezko mi sobie wyobrazic, ze scouci z ligi niemieckiej (czy tam 2 ligi niemieckiej) beda latac taki kawal drogi
A wiadomo, ze w Szczecinie jednak latwiej o Scoutow, chociazby z Berlina.
Patrząc na formę Aki w ostatniej rundzie skauci z Berlina wrócili tym samym pociągiem, którzy przyjechali. Niestety swoją obniżką formy zamknął sobie drogę do Bundesligi.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
To raczej logiczne, bo nie po to go ściągają z wypożyczenia, żeby ławę grzał. Gdyby nie było dla niego miejsca, to by się ogrywał w Łęcznej. Chyba, że będzie transfer i przechodzimy na ustawienie z dwójką napastników, w co mocno wątpię.
Nominalnie lewy obrońca, ale grywał też swego czasu jako lewy pomocnik.
Lisowski na lewej, srodek Dabrowski i Matras / Golla, prawa obrona Fraczczak albo Rudol
W srodku, zakladajac ze Aka odejdzie moze byc ciezko. Nie bedzie nikogo kreatywnego.
Murawski, Rogalski, ew. Matras? Kun jako rozgrywajacy ?
Na skrzydlach jest relatywnie lepiej, Taku, Malecki, Bak, Kun, chociaz szalu tez nie ma...
Zapomnialem o Walskim jako kreatywnym rozgrywajacym...
Lubie chlopaka, ale nie wiem czy ma juz wystarczajce umiejetnosci
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998169 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.