Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 19/03/2014 17:36
A czy ten Dwalishwili nie byłby dla nas za drogi jako piłkarz zmieniający Robaka na końcowe 15 minut? Wątpię żeby chciał "grać" za mniej niż 50 tyś ... Jeśli klub prowadzi rozsądną politykę transferową to ten piłkarz raczej się nie pojawi u nas. Trzeba szukać dalej.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Pewnie łyknie go Stokowiec do Białegostoku.Brak im dobrego napastnika, bo ten Balaj niewiele prezentuje a tam jest juz Dzalamidze i Popchadze .Dla mnie to najbardziej prawdopodobna opcja.
Jak widać Wladimer strzelił bramki w meczu przeciwko Pogoni - 2 razy zarówno w Szczecinie jak Warszawie. Ja bym tego zawodnika z miłą chęcią widział w Pogoni bo tak jak pisał Przema w Polonii wymiatał i zaraz po przejściu do Legii też grał pierwsze skrzypce do momentu obecnego kryzysu formy ten zawodnik robił różnicę w naszej słabej lidze.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 19/03/2014 20:14
Karol Angielski to jak na swój wiek dość ogarnięty chłopak. Słyszałem już o nim jakiś czas temu, bo zakusy robiły kluby Serie B. Ma 17 lat, reprezentant kraju i to typowy napastnik.
Jeżeli nasi połażą na nim łapę to tylko przyklasnąć, bo właśnie takich zawodników nam potrzeba. Niebagatelna rolę może tu odegrać podejście Wdowca do młodzieży a także Bączek, który przyszedł z tego samego podwórka..
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Moze tam specyficzne fluidy panują czy jak? A poważnie to 17 lat to im brakuje ale do setki.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998521 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.