Odp: Wzmocnienia Pogoni w przerwie zimowej - 13/12/2004 18:12
Ja pie***le już Ptakowi wogóle się poprzewracało w głowie!!!W wywiadzie w przerwie meczu Legia - Pogoń mówił że, się liczy ze zdaniem kibiców.Gówno prawda.Szkoda słów
OLO I PILARZ-SZACUNEK U KIBICÓW. PRAWDZIWI POGONIARZE MUSZĄ ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!
Hmmm moze i masz racje, ale jakby Olo gral w napadzie byloby lepiej ze statystykami na jego korzysc.
To dlaczego sa spekulacje na temat Tralki? Dlaczego z klubu znikaja nietylko pilkarze, ale i osoby pracujace w klubie - Mazuro, Dalke, Rafalowicz, ktore nie raz poswiecaly sie dla Pogoni?
Eh ptaszyny szkoda slow...
Odp: Kuchar przychodzi Moskalewicz odchodzi... - 13/12/2004 18:42
no nie teraz ptak przesadził!!! jak on mogł Ola i Dalke wywalić!!! ale mi się wydaje jak wcześniej pisali że mją się spotkać i obnizyć jego umowe!!! chyba ptak zaproponował mu połowe tego co mu płacili, też bym sie niezgodził!! coś mi przychodzi na myśl że ptak chce rozwalić Pogoń iwrocić do Piotrkowa
Odp: Kuchar przychodzi Moskalewicz odchodzi... - 13/12/2004 18:49
Nie rozumiem tego...i niepredko zrozumiem chyba... Olo gral w srodku pomocy, a nie w ataku i mial tam oczywiscie inne zadania! Walczyl,biegal i nie gral wcale zle... Ptaki chyba juz oszczedzaja zeby miec na kupienie tego brazyliskiego klubu... a wywalenie Dalke to juz na pewno pomylka! Gosciu zwiazany z klubem od dawna,fachowiec w tym co robi.. ehhh... mam tylko nadzieje,ze wiosna bedzie lepiej...
Odp: Kuchar przychodzi Moskalewicz odchodzi... - 13/12/2004 18:54
"Tour de Ptak , gdzie kolejny etap?".... kiedys fani ŁKSu (chyba nie jestem pewnien) wywiesili taka flage, oby sie kur*** nie zaczelo sprawdzac, a tak poaztym to nie rozumiem polityki tych calych ptakow? Debile.... pozdro
Odp: Kuchar przychodzi Moskalewicz odchodzi... - 13/12/2004 18:55
jedyne slowo jakie sie nasuwa to SKANDAL........nie bede przeklinal na Ptaszyska bo szkoda na nich strzepic jezyk ale to co oni robia z druzyna zaprawa o kpine ..pozbywaja sie najlepszych zawodnikow i ostatnich symboli starej Pogoni sprowadzajac w ich miejsce grajkow niewiadomoego pochodzenia oraz sprzedawczykow. ta decyzja coraz bardziej przekonuje mnie do tego ze moim zdaniem Ptaszyska albo chca tego zeby caly klub byl zlozozny z zawodnikow i dzialaczy ktorzy im sa na reke lub przygotowuja sie juz powoli do odlotu...bo wszsytko na to wskazuje pozbycie sie Moskalewicza,Pilarza. Millara czyli najlepszych naszych graczy oraz wyrzucenie Rafalowicza i Dalke ludzi od dwana zwiazanych ze Szczeinem i zarazem ludzi znajacyh sie na swoim fachu!
No właśnie nie będzie tą samą Pogonią ale bardziej łódzką a jak kto woli ptakową do końca. Gdzie jest nasza Pogoń ? Odpowiedź poznaliśmy już dawno... :-(
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998479 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.