Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 13/06/2013 14:57
Ja tam wole takiego Bąka od całej bandy "nazwisk", które nie maja za grosz ambicji.
20 letni chłopak, o ile ma we łbie poukładane , trochę talentu w nogach i do tego ambicje to sobie w ekstraklasie poradzi.
Wymienić cały szrot na młodych ambitnych, to chociaż na boisku walka i zaangażowanie będzie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 13/06/2013 15:45
Śmiem wątpić aby sprowadzenie Jakuba Bąka odbyło się za plecami Wdowczyka, a więc skoro nasz trener potrafił bez ceregieli odstawić od składu dotychczasowe "gwiazdy" to myślę iż ten transfer może rzeczywiście wnieść coś pozytywnego do drużyny.
Jakub Bąk sezon 2012/2013 23 mecze / 4 bramki / 2 asysty / 6 razy wchodził z ławki / 8 razy schodził z boiska przed czasem / 1604 minuty na boisku / 2 żółte kartki / 0 czerwonych.
Agent piłkarza F-MG. com , opiekun min. Frączczaka, Tadrowskiego, Lewandowskiego i Golli .... oraz Milika
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Wiele razy to już było wałkowane. Vuk wyróżniał się głównie nieskończoną ilością zmarnowanych sytuacji i jeden ważny gol strzelony przez niego w rundzie wiosennej tego nie zmienia. Raczej trzeba dziękować niebiosom, że już go nie ma w Pogoni, bo byłoby w napadzie jeszcze gorzej niż jest
Jeśli z taką łatwością znajdują bramkarzy za granicą to gdzie są jacyś napastnicy? Nie wierzę, żeby w niższych ligach albo gdzieś w stronę Serbii nie udało się znaleźć NIKOGO o potencjale przewyższającym chociażby Traore.
Filtr w wyszukiwarce w FMie coś nie działa... albo On nie umie go obsłużyć.
Ja bym chciał zobaczyć napad: Lebedyński-Zwoliński(Chałas) Natomiast ten w nawiasie to bardziej pasuje do ogólnej koncepcji, bo wzrostem teoretycznie winien walczyć o górne piłki i je "przesyłać" dalej, a drugi winien kończyć.
No ale znając życie sprowadzą kolejną czarną miernotę i tyle.
Ps. Bąk - bardzo mi się podoba taki transfer. Więcej takich.
Akurat Lech to kiepski przykład, bo sprowadzili oni ostatnio rewelacyjnych Lovrencica i Hamelainena. Wiem, że to nie są napastnicy, ale wciąż transfery godne odnotowania - zupełnie nieznane nazwiska, które u nas błyszczą praktycznie w każdym meczu ligowym.
A co do napastników w Lechu, to sprowadzili przed sezonem Teodorczyka, który w Polonii grał bardzo dobrze i strzelał z dość dużą regularnością. Wydaje mi się, że głównie na niego liczyli i stąd pozostanie dodatkowo przy Ślusarskim, który de facto, pomimo swoich niekiedy pokracznych i komediowych zagrań zdobył w sezonie 11 bramek i był 3 najbardziej bramkostrzelnym napastnikiem naszej marnej ligi.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 15/06/2013 18:58
wyprzedaż we Flocie
cyt: Do innej części Trójmiasta mogą trafić Sebastian Olszar i Arkadiusz Aleksander. Sprowadzeniem tych zawodników poważnie zainteresowana jest Arka Gdynia, główny faworyt I ligi w przyszłym sezonie. Pogoń Szczecin myśli o pozyskaniu Sebastiana Zalepy i Patryka Fryca. Kluby z Górnego Śląska interesują się zakontraktowaniem Krzysztofa Bodzionego, dla którego jednak priorytetem jest gra w ekstraklasie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756992908 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.