człowiek może zgłupieć o tych informacji, ale znów trzeba zamieszać i utrudnić, nie wiem czy to Pogoń, czy po prostu nie doinformowanie Górnika, czy dziennikarzy
w jednych informacjach jest, że Mosnikov ma ważny kontrakt do czerwca 2014, czyli jest zawodnikiem Pogoni, dlaczego ma więc przejść za darmo do Górnika?
Pogoń nie podała informacji, że rozwiązała z nim kontrakt (chyba, że coś mi umknęło) więc dalej jest naszym piłkarzem, nie zabrali go do Pogorzelicy, nie wezmą do Turcji, dali mu wolną rękę w poszukiwaniu klubu, ale..... nie za darmo?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 26/01/2013 23:17
Mam nadzieję że Smolny za Mosnikova ściągnie kogoś do Pogoni bo ostatnio został wypożyczony Szałek teraz pozbyto się Estończyka i się 2 miejsce w kadrze zwolniły na pozycji środkowego pomocnika. Za Szałka pewnie do kadry będzie włączony Mateusz Wilk lub ewentualnie Sebastian Rudol a ciekawe kto ma być alternatywą za Mosnikova ja się pytam.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 27/01/2013 00:25
Alternatywą za Mosnikova to mogę być nawet ja. Zagraliśmy dokładnie tyle samo dobrych meczów w Pogoni przez ostatni rok i sądzę, że do grzania dupą krzesełka na trybunach (od święta ławki rezerwowych) nadawałbym się tak samo. Naprawdę nie rozumiem tego biadolenia. 3 kolejnych trenerów (no dobra 2 bo Sasal to chuj nie trener) nie widzi go w składzie pierwszego zespołu, obserwując go codziennie na treningach, w sparingach i w meczach rezerw/ME. Nie wierzę, że wszyscy byli niekompetentni. Może on po prostu się zwyczajnie nie nadawał? Ale nie, oczywiście nagle wszyscy znawcy na vałkach i innych pejsbukach widzą wielkie osłabienie i błąd Smolnego (swoją drogą ładna frekwencja musiała być na rezerwach i ME skoro tylu zaznajomionych z grą Estończyka).
Marcin Robak rozwiązał kontrakt w Turcji , może warto go spróbować w jakimś sparingu?
Robak negocjuje z Wisłą i najprawdopodobniej tam też wyląduje.
Wisla nie jest zainteresowana Robakiem.
Wisła Kraków za pośrednictwem swojej oficjalnej strony internetowej "Wisla.Krakow.pl" poinformowała, że nie jest zainteresowana pozyskaniem Marcina Robaka.
Robak rozwiązał w poniedziałek umowę z tureckim Mersin İdman Yurdu SK i pozostaje wolnym zawodnikiem.
Piłkarz grał wcześniej m.in. w Miedzi Legnica, Koronie Kielce i Widzewie Łódź. Rozegrał 76 spotkań w ekstraklasie, w których zdobył 26 goli.
Ilość napastników wydaje mi się że już jest wystarczająca wolałbym żeby sprowadzili jeszcze jakiegoś obrońce , najlepiej na lewą strone.
Mam podobne zdanie. Trzech napastników jest obecnie w kadrze. Inna sprawa, że są jacy są i ciągle coś z nimi nie tak (Traore, Djousse). Zobaczymy, co pokaże Chałas. Na szpicy może także z konieczności zagrać Frączczak - jak to już bywało pod koniec rundy jesiennej.
Martwię się natomiast o obrońców. Sześciu grajków to trochę mało. Odpukać, gdyby na dłużej wypadł Pietruszka - będzie katastrofa. Wątpię, aby Gutowskiego wystawili, raczej przesunęliby na lewą stronę Hricko bądź któregoś z trzech stoperów (np. Nolla).
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998228 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.