Nie ma innego źródła. Bo to plota, ktoś sobie napisał w komentarzach i to podchwyciliście. Dajcie sobie siana, jak będzie jakieś konkretne info odnośnie transferów to na pewno się dowiemy w swoim czasie. Darujcie sobie te onetowe zagrywki.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/06/2012 17:12
Najlepszy wybor na tej liscie jest wsrod napastnikow
Matusiak 1 bramka w sezone (z karnego)
Sikora 0 bramek
Rasiak2 bramki
Lukjanows 1 bramka
Hubnik chodzaca kontuzja
Blanco 0 bramek
Jedyny cos wart to Biton ale nie na nasza kieszen.
Popek, Pietrasiak, Sapela,Ptak, Matusiak , Fonfara to szkoda nawet komentowac.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/06/2012 18:13
Z powyższej listy wolnych graczy jest kilka ciekawych nazwisk - niestety sami obcokrajowcy:
Lukjanovs - nie jest to typowy napastnik, często grywał też na bokach. Bardzo szybki i dynamiczny, zawsze robi sporo wiatru.
Jirsak - doświadczenie, spokój, dużo widzi. Mało jest zawodników w naszej lidze tzw 50/50 w środku pola
Panka - pamiętam go jak rządził w Widzewie w I lidze (za Janasa). Ostatnio trochę obniżył loty, ale pierwszy skład miał cały czas, solidny i waleczny gracz.
Ukah, Dudu, Pinheiro - patrząc na naszą defensywę to ci trzej panowie byliby dużym wzmocnieniem. Jednak cała czołówka ligi jest nimi zainteresowana.
Adrian Błąd (P - Zawisza Bydgoszcz) , Piotr Celeban (O - Śląsk Wrocław), Tomasz Chałas (N - Olimpia Elbląg) Sebastian Dudek (P - Śląsk Wrocław) , Marek Gancarczyk (P - Łódzki KS), Daniel Mąka (N - Polonia Bytom), Maciej Mysiak (O - Warta Poznań), Mariusz Pawelec (O - Śląsk Wrocław), Michał Stasiak (O - AÓ Xánthi),
Adrian Błąd (P - Zawisza Bydgoszcz) , Piotr Celeban (O - Śląsk Wrocław), Tomasz Chałas (N - Olimpia Elbląg) Sebastian Dudek (P - Śląsk Wrocław) , Marek Gancarczyk (P - Łódzki KS), Daniel Mąka (N - Polonia Bytom), Maciej Mysiak (O - Warta Poznań), Mariusz Pawelec (O - Śląsk Wrocław), Michał Stasiak (O - AÓ Xánthi),
To nie są testy
Tylko informacja ze strony 90minut, że niby jesteśmy nimi zainteresowani - co nie zawsze okazuje się prawdziwe.
Kapitan Zagłębia Lubin Michał Stasiak (30 l.) znalazł się w gronie 13 piłkarzy oskarżonych o ustawienie meczu Cracovia - Zagłębie (0:0) w sezonie 2005/2006. Były reprezentant Polski sam poddał się karze.
Nikt mnie do niczego nie zmuszał. Nie byłem młodym, niedoświadczonym zawodnikiem, wiedziałem, w czym uczestniczę. Miałem świadomość, że to, co chcemy zrobić, jest nie fair, ale wtedy wydawało mi się, że jeden skok w bok to nic złego. Liczył się cel - awans do pucharów. Zrobiłem źle i zapłaciłem za to.
To nie są testy
Tylko informacja ze strony 90minut, że niby jesteśmy nimi zainteresowani - co nie zawsze okazuje się prawdziwe.
ciekawe skąd taką informację wzięło 90minut. Większość ewentualnych transferów znalazła potwierdzenie tutaj jeszcze zanim zaczęto w ogóle rozmowy o wzmocnieniach, więc śmiem twierdzić, że to poprostu bujda w dodatku komiczna..
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998237 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.