Wracają stare dobre czasy ? 7 lat jak to szybko mineło Powrót bardzo pozytywny .Czekam na dalsze DOBRE ruchy Zarządu .............
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Nie przypierdalasz się. Niech ta korupcyjna kurwa wypierdala.
- Hermes został zdyskwalifikowany za 18 czynów korupcyjnych, które miały miejsce między marcem a majem 2004 roku, kiedy był zawodnikiem Kolportera Korony Kielce, która skutecznie walczyła wtedy o awans do ówczesnej drugiej ligi. Wyrok nie jest prawomocny - powiedział szef Wydziału Dyscypliny PZPN Artur Jędrych.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 15/12/2011 17:40
Nie to żebym się czepiał, ale niedawno napisałem post nt. tego ile szczecińskiej Pogoni jest w naszej Pogoni. Emeryten party robią ku*wa jego mać i do tego jeszcze z łatą korupcyjną, powoli się wali wszystko o co walczyliśmy... Powtórzę jeszcze raz, żeby tylko nie było za późno, jak się zorientujemy, że Pogoń nie tylko nie będzie szczecińska, ale i znowu nie-Polska...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
to ja juz bym wolal widziec Szalachowskiego u nas ktory mogl by grac na prawej stronie lub jako napastnik. dzis rozwiazal kontrakt podobno interesuja sie nim tez kluby z I. ligi
O powodach rozstania mówi trener Pogoni Marcin Sasal. - Ktoś może mówić, że nie mam serca, ja uważam że lepiej powiedzieć coś takiego z góry, niż czekać, aż piłkarz w marcu wyzdrowieje i wtedy mu podziękować za współpracę. Grocholski musi się wyleczyć i znaleźć sobie inny klub. Ja zawodników oceniam pod kątem sportowym i swoją ocenę przydatności tego piłkarza przedstawiłem już dawno temu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 20/12/2011 08:10
Szkoda nam tego Mosnikova. Byłem na sparingu i testmeczu i wypadł na prawde dobrze. Na naszej stronie nawet w newsie go oceniono pozytywnie. Według mnie do Pogoni powinien przyjść Cieśliński. W ekstraklasie sobie nie poradził, ale Pogoni powinien sie przydać. Ja bardzo chciałbym żeby Cieśliński zagrał w Pogoni. Będzie miał duet z Djousse. Mam jeszcze pytania. Czy Radek Wiśniewski wrócił do Pogoni, czy jest bezklubowcem? A i czy pozostali testowani typu : Boumsong, Kone, Helmke i cała reszta jeszcze są w Szczecinie ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998166 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.