Chyba sobie żartujesz... może jeszcze niech Reissa sobie wezmą?
Poza umiejętnościami piłkarzy trzeba jeszcze patrzeć na charakter drużyny, a takie postacie raczej dobrej atmosfery w Szczecinie by nie budowały.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 20/06/2011 10:05
Nie rozumiem jak można podniecać się Żurawskim. Żurawski się już skończył i czy to w ekstraklasie czy pierwszej lidze facet już sobie nie poradzi. Porównywanie go do innych wiekowych piłkarzy, którzy nadal grają ale mimo wszystko są w gazie, nie ma sensu. Poza tym ściąganie do ekipy samych ligowych weteranów zakończy się tym, że w kwestii budowy zespołu za rok lub dwa będziemy dokładnie w tym samym miejscu.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Oj chyba zapomniałeś, że ten problem nasi włodarze mają już z głowy, bo to Płatek odpowiadał za słabą frekwencję. a jego już się pozbyli. Teraz tylko czekać na te tłumy
Zupełnie sie nie podniecam Żurawskim, bo gdyby zamiast niego mógł przyjść młodszy acz bramkostrzelny zawodnik to wiadomo że wolałbym młodszego. Chodziło mi raczej o to, że (moim zdaniem) on by się na poziomie I ligi jednak sprawdził i ja bym to uznał (przynajmniej na początku) za dobry ruch. Faktem jednak jest,że sprawdzanie tego czy rzeczywiście by się spisał niesie za sobą spore ryzyko i na pewno wydatki.
sezon 2010/11 - Korona - ekstraklasa - 1 gol
wiosna 09/10 - Korona - ekstraklasa - 5 goli - najwięcej goli wiosną w drużynie
jesień 09/10 - Dolcan - I liga - 13 goli - lider klasyfikacji strzelców
08/09 - Dolcan - I liga - 9 goli - najwięcej w drużynie
wiosna 07/08 - Dolcan - III liga ( obecna II ) - 19 goli/ 14 meczy - król strzelców
W dzisiejszym przeglądzie sportowym piszą, że do Pogoni w ślad za trenerem Sasalem ma przyjść z Korony napastnik Maciej Tataj.
Jego bilans:
sezon 2010/11 - Korona - ekstraklasa - 1 gol
wiosna 09/10 - Korona - ekstraklasa - 5 goli - najwięcej goli wiosną w drużynie
jesień 09/10 - Dolcan - I liga - 13 goli - lider klasyfikacji strzelców
08/09 - Dolcan - I liga - 9 goli - najwięcej w drużynie
wiosna 07/08 - Dolcan - III liga ( obecna II ) - 19 goli/ 14 meczy - król strzelców
O ile sie nie myle to Tatajem dosc mocno sie interesowalismy zanim poszedł do Korony. Ja wzgledem tego gracza mam mieszane uczucia.
Tataj to pupil Sasala, holuje go za sobą od Dolcanu
Jak grał w Dolcanie to każdy się zachwycał, że strzela co mecz tyle bramek - może na realia 1 ligowe będzie ok, bo w Koronie z tego co widziałem to kompletnie zawiódł (36 meczów - 6 bramek).
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756992915 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.