Nawet teraz w wieku 37 lat sądzę, że byłby lepszą opcją niż ciągłe wystawianie Ławy, który ma dobry mecz 1 na 10.
Ale ze zmianą trenera? Wykluczone.
Wreszcie mamy trenera, który odpowiednio poukładał zespół i wszystko ma pójść w cholerę? Znów od nowa przestawianie, budowanie składu. Zanim się cokolwiek zacznie zazębiać to będzie po (następnym) sezonie.
37-letni Edi Andradina w meczu z Górnikiem Zabrze pożegnał się z kieleckimi kibicami i od nowego sezonu będzie występował w Pogoni Szczecin. Inicjatorem jego zatrudnienia był trener Portowców - Artur Płatek. Brazylijczyk w przeszłości reprezentował już barwy szczecińskiego klubu.
37-letni piłkarz podkreślił, że w Kielcach czuł się doskonale i docenił kibiców Korony.
- Świetnych chwil było wiele, chociażby powrót do Ekstraklasy. Kibice zawsze mnie tu szanowali i lubili. Zawsze nas dopingowali, byli naszym dwunastym zawodnikiem - powiedział Edi.
Pomocnik Korony z Pogonią Szczecin zwiąże się rocznym kontraktem z opcją przedłużenia o kolejny sezon.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 12:50
Panowie bardzo szanuję Ediego ale czegoś tutaj nie rozumiem Olo odszedł z Pogoni bo był za stary podobno dla trenera Płatka ale Andradina to ten sam rocznik więc ciekawe czy rzeczywiście będzie pasował do koncepcji budowy składu przez Płatka i potwierdzą się wiadomości o angażu Edka w Pogoni.
Z całym szacunkiem dla Olgierda, ale porównanie wg mnie (poza wiekiem) nie na miejscu. Zobacz jak Edi pogrywał w wieku 37 lat w naszej bądź co bądź ekstraklasie. Uważam, że choćby miał tylko stać w środku pola i piły dzielić to będzie dużym wzmocnieniem.
Tak nie było, Płatek chciał żeby Olo został i powiedział mu że nie będzie zawodnikiem podstawowej 11 w zamian pełniłby rolę zawodnika wchodzącego na końcówki meczów i który wpływałby na młodych zawodników. Wiadomo jak to jest dla takiego Wólkiewicza, Mikiego czy teraz Frączaka trenować z jedną z legend Dumy Pomorza. Tak więc przyjście Ediego uważam za dobrą decyzje będzie miał z kim pogrywać Tsubasa Jeszcze tylko sprowadzić obrońców na boczne pozycję i pożegnać się z synalkiem, Zawadzkim i żelusiem.
Był za stary na granie od pierwszych minut - końcówek widocznie nie chciał. Co do Ediego, jeśli to się potwierdzi w poniedziałek, to jest w tym jakiś sens. Końcówki jeszcze pogra, na młodych dobrze wpłynie i marketingowo też pomoże.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Miejmy nadzieję, że kiedyś się dowiemy się dlaczego ta zmiana nastąpiła teraz, kiedy wszystko zaczęło iść we właściwym kierunku, a gra uprawniała do walki o oranżadę w przyszłym sezonie.
Spotkałem się dziś z zarządem klubu i zakomunikowałem, że nie jestem zainteresowany przedłużeniem umowy. Nic więcej w tej kwestii nie powiem.--czyli to nie nasi włodarze nie chcą przedłużyć umowy z nim, tylko ona sam szkooooda
No to jeśli chodzi o ekstraklasę,raczej pewnie o klub z czołówki ligi.Nowych trenerów szuka Jaga,Lech,nie pewna jest przyszłość Lenczyka choć Śląsk chyba w pucharach zagra.To ja chce Probierza,niech sobie zrobią wymianę.
Bardziej realna jest wymiana Płatek do Korony a Sasal Do Pogoni. Chociaż chuj ich tam wszystkich wie.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756992985 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.