Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 13/01/2011 17:51
Paradoksalnie głupota gastro może wyjść klubowi na dobre. Mniejsza dotacja z miasta, to mniej kasy na transfery, mniej kasy na transfery to większe prawdopodobieństwo nie "szastania" kasą na lewo i prawo, co w ich przypadku było nagminne, a zaraz bezskuteczne.
Frączczak, Wólkiewicz, Szałek - czekam na kolejnych młodych
W zasadzie, to dopiero teraz Nasza polityka transferowa jest taka jaką sobie wyobrażaliśmy jeszcze 3 sezony temu, to znaczy pozyskiwanie "młodych wilków".
Nasi prezesi jednak kasą szastają, tylko w mniejszym stopniu. Wystarczy spojrzeć na planowany obóz zagraniczny.
3 sezony temu była możliwa walka o awans, Finał PP i troszeczke klub zboczył z tego kursu, ale teraz przy nikłych szansach obrany kierunek jak najbardziej słuszny i może za sezon będą tego efekty
Ja to bym Petiemu dał bana na alkochol i na dziewczyny, Petasz grałby jak z nut... Szałek sie cos taki otyły zrobił... Przyjedzie ktos jeszcze na testy??
Jadąc cytatem z Poranku Kojota...Peti "Masz zakaz na wszystkie dupy do odwołania" Ale jak to? Aktualnie mam trzy narzeczone?!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
no i po jego wypowiedzi można wnioskować, że nie boi się rywalizacji i tego, że nie koniecznie będzie 1 bramkarzem tak więc miejmy nadzieję, że dogada się z prezesami i będziemy mieli 2 bardzo dobrych bramkarzy
Ten Frączak mądrze gada :
Jakie są wobec Ciebie oczekiwania trenera Artura Płatka?
Trener chce bym wniósł do drużyny coś nowego i pomógł w marszu w górę tabeli. Nie przyjeżdżam do Szczecina by przesiedzieć tu półtora roku, by pobawić się bo to fajne miasto, tylko by ciężko pracować i się rozwijać.
A ja ciekawy jestem jak wypadnie Andrade. W Zabrzu występował chyba na prawej obronie i czasami w pomocy,twardy,dobrze prezentujący się grajek.Na koncie ma jakieś bramki i asysty.Później się pogubił trochę i w Szczecinie pewnie liczy na powrót do gry.
Z Pogoni Bartka kojarzę chyba z meczu z Korona co wyciągnął karniaka,o ile się nie mylę
Dokładnie - jeden z najlepszych meczów jakie widziałem w Szczecinie . Strzelaliśmy cały czas bramkę dające prowadzenie, a Korona wyrównywała - doszliśmy do 3:2 i karny dla Korony. Fabiniak broni nogami, a potem chyba Edi na 4:2... Jeden z niewielu Ptakowych meczów, który naprawdę dobrze wspominam
Z Pogoni Bartka kojarzę chyba z meczu z Korona co wyciągnął karniaka,o ile się nie mylę
Dokładnie - jeden z najlepszych meczów jakie widziałem w Szczecinie . Strzelaliśmy cały czas bramkę dające prowadzenie, a Korona wyrównywała - doszliśmy do 3:2 i karny dla Korony. Fabiniak broni nogami, a potem chyba Edi na 4:2... Jeden z niewielu Ptakowych meczów, który naprawdę dobrze wspominam
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756992858 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.