Teraz po takich transferach truizmem będzie gadka że nie jesteśmy bezsprzecznym głównym kandydatem do awansu.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 22/06/2010 17:32
Matuszczyk to najlepszy lewy obronca w 1 lidze. Bardzo dobry transfer. Teraz rozumiem powody, dla ktorych pozegnano Petrika. Kolendowicz przedstawiac nie trzeba. Pialem na jego temat juz z dobry miesiac temu i jestem pod wrazeniem, ze udalo sie go sprowadzic do Szczecina. Kolej na napastnika.
Tak na gorąco to podobno ofensywnie grający lewy obrońca,dobre uderzenie z lewej nogi i rzuty wolne,niezły w destrukcji.W poprzednim sezonie uznany za najlepszego lewego obrońce 1 ligi,więc chyba jest dobra konkurencja dla Woźniaka.Jeszcze czas na prawego obrońce,defensywnego pomocnika i napastnika
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 22/06/2010 18:41
Uffff... już mnie męczyła ta cisza. Matuszczyk to strzał w 10! Ma dobre wolne i ogólnie jest walczak. Kolendowicza w sumie przedstawiać niema po co, fajnie że bedzie ktoś ganiał po tej lewej stronie szybciej niż Petasz. Dawać napadziora jakiegoś młodego i prawego obrońce i bedzie gitara.Do zobaczenia jutro o 12!
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Nowak nie jest prawym obronca, to raz, a dwa ze w przypadku awansu do ekstraklasy i tak trzeba bedzie szukac kogos solidnego na ta pozycje, a Kowalski nie watpliwie jest takim zawodnikiem.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757005308 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.