"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 06/02/2010 17:14
Tutaj widać dokładniej różnicę między np. Dymkowskim a Kowalem tak jak niektórzy obrońcy Kowala pisali, że przecież Dymkowski w Arce grał. Dymek poszedł do Arki i nie przypominam sobie by coś gadał o kibicach(ba, pamiętam, że nawet ucieszyłem się z tej bramki co nam wpakował pod koniec meczu), a Kowal? Pójście do Sosnowca to jedno a właśnie przez takie wypowiedzi jak te traci się szacunek u innych, jeśli takowy był. Widać, że w głowie niezbyt ma poukładane, bo właśnie spalił za sobą most u Nas(samo pojechanie na testy to był dla mnie ten moment) a i tam nie będzie miał łatwego życia.
Każdy jest kowalem własnego losu....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 06/02/2010 17:30
Przez takie coś jak ktoś wyżej napisał spalił za sobą wszystkie mosty. Teraz widać co tak naprawdę jest dla niego ważne. W oczach portowej braci stracił cały szacunek którym się cieszył, ot zwykły sprzedawczyk. Na jego miejscu bym się po prostu wstydził pokazać teraz w Szczecinie. Już pewnie się domyśla jakie mu zgotujemy "powitanie" ...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 06/02/2010 17:52
Samo pójście do Sosnowca to jedno. Jest piłkarzem, zarabia grą i idzie tam gdzie go chcą. To do wybaczenia, ale wypucowanie rowa ichniejszym kibicom to już skurwienie sie totalne.
Jak widać jest to źle odbierane u nas jak i u nich. Miałby poukładane we łbie to siedziałby cicho.
Ktoś dobrze napisał. Można grać w nielubianym lub nawet znienawidzonym klubie ( vide Dymkowski) . Takie życie piłkarza, ale nigdy nie sra sie w gniazdo z którego sie wylazło.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 06/02/2010 18:08
a mnie cieszy ta sytuacja. niezmiernie. wreszcie otworzyliscie sobie oczy co to za pies. broniliscie go, udawaliscie że wszystko jest ok,te jego wieczne kontuzje,a w knajpach sie rozbijał. od zawsze go nie lubiłem, to typowy cwaniak, bez ambicji. i jeszcze to pieprzenie "w młodosci" . do diaska-to było roku temu!
Bała się parówka że wyłapie w sosnowcu jakiś masaż twarzy, to sie więła i zesrała..Dla mnie on zapierdala konfiturą nie wiem czemu ale tak jest. On nie jest nie był i nie będzie Pogoniarzem - on nie ma CHARAKTERU!!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756993012 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.