Zrodlo zblizone do klubu. Jednak nie wiem na ile jest prawdziwe. W poprzednim okienku transferowym sie sprawdzilo.Jednak podkresle, ze nie na 100 % bo jak wiadomo za Dziube zaplacilismy pieniadze.
Zaproszenie do szczecińskiego klubu już otrzymał napastnik Warty Poznań Marcin Klatt, poważnym kandydatem do gry jest też Krzysztof Mączyński, który po wypożyczeniu do ŁKS-u powrócił do Krakowa. Na przedłużenie kontraktów nie mogą natomiast w Pogoni liczyć Khady Kazadi-Leonowicz i Krzysztof Przytuła, ale wiążąca decyzja co do defensywnego pomocnika jeszcze nie zapadła.
dobrze by bylo miec po 2 zawodnikow na jedną pozycję, a poza Nowakiem nie mamy prawego obroncy bo khady wylatuje
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Z Klattem bym sie powaznie zastanawiał. nie odmawiam mu talentu, ale jest pilkarzem dosc problemogennym a po zatym nie szlo mu w druzynach nieprowadzonych przez Baniaka -u niego zawsze odzywal (w Ujobudowie torun/bydgoszcz, warcie).
Nie ma to jak ciagle narzekac. Chca sciagnac tego - nie bo jest za niski o 3 cm. A moze tego ? - nie bo on ma zle nazwisko. Dawajcie tego - nieeee on ma za maly rozmiar buta. Ludzie... opamietajcie sie bo az mi sie nie dobrze robi jak czytam takie wpisy. Najlepiej sciagnijmy Ronaldinho, Messiego, Maradone i Romario.... czy za slabi ?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 25/11/2009 20:45
Nie wnikam w problemy z kontuzjami Klatta , generalnie jednak chodzi mi o to że nie jest to tani piłkarz , ma raczej ugruntowane nazwisko a i pewnie tak łatwo Warta go nie puści. Sam fakt że nasi działacze zainteresowali się takim zawodnikiem świadczy o tym ze w klubie mierza wysoko i chyba już otwarcie można mowić o walce o Ekstraklase.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 25/11/2009 20:51
Klatt jak najbardziej tak.Pamiętam że dobrze sobie radził w ekstraklasie w barwach m.in Legii.Teraz strzelił 10 bramek a więc jest znów w gazie.Jest to przebojowy,sliny i szybki napastnik.Napewno byłby wzmocnieniem.Martwic mogą tylko jego "ciągotki" w miasto i opnia imprezowicza.Mączyński napewno ciekawy zawodnik.Talentu mu nie brakuje i jest perspektywiczny.Jestem za,ale obawiam się czy udzwignie "presje"bycia prawdziwym liderem.Bo nam jest potrzebny "konkretny"gośc do środka z charakterem.Opcją jest Bartek Iwan.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756992985 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.