kontrakt muszą wypełniać obie strony , a jeśli on go chce wypełnić to klub nie może mu tego zabronić. wisła conajwyżej może mu znaleźć ten klub. podobnie ma się sprawa Dawidowskiego , przecież obaj nie odnieśli kontuzji na własne życzenie. skoro nie rozwiązali kontraktu z Wisłą to najwyrażniej uznali , że chce ich ona wydymać . mogli z oboma podpisać roczne kontrakty byłoby po sprawie ; ]
trochę zmartwiło mnie to , że Sobański do Nas nie trafi...
co jak co ale Dawidowskiego to chyba długo nikt nie przebiję Poza tym o czym my w ogóle mówimy Nie widzę żadnych szans by pozyskać tego zawodnika. Jak u Nas na marketing i inne podstawowe rzeczy brak $$ to nagle na Niedzielana się znajdą...
Marketingiem to Ty się nie przejmuj, mamy do tego odpowiedniego człowieka.
Odpowiednie miejsce dla odpowieniej osoby z ambicjami az do przesady. Ale niedlugo jedna perełka odchodzi z cud miod dzialu wiec nie wiadomo czy to wzmocni czy osłabi Pogon w przerwie letniej
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 27/06/2009 10:50
Żadnych spadów z ekstraklasy i darmozjadów. Do Niedzielana nic nie mam, ale jego pensyjka w Krakowie niska nie jest, a my sami nie mamy pieniędzy na transfery, a co dopiero na wypłaty tego kalibru. Wciąż powinniśmy się trzymać kierunku sprowadzania młodych zawodników w wieku 20-24 z niższych lig i dokoptować zdolnych juniorów. Lebedyński, Wólkiewicz rozwiną się w tym sezonie (mam taką nadzieję), a jest jeszcze Gluza i Zomerski.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
co jak co ale Dawidowskiego to chyba długo nikt nie przebiję Poza tym o czym my w ogóle mówimy Nie widzę żadnych szans by pozyskać tego zawodnika. Jak u Nas na marketing i inne podstawowe rzeczy brak $$ to nagle na Niedzielana się znajdą...
Marketingiem to Ty się nie przejmuj, mamy do tego odpowiedniego człowieka.
Odpowiednie miejsce dla odpowieniej osoby z ambicjami az do przesady. Ale niedlugo jedna perełka odchodzi z cud miod dzialu wiec nie wiadomo czy to wzmocni czy osłabi Pogon w przerwie letniej
hehe poszli po rozum do glowy i pozbywaja sie damulek z marketingu ? Ktora idzie w odstawke jezeli mozna wiedziec ?
Podobno piłkarzem interesują się kluby z Grecji, Cypru i drugiej ligi niemieckiej, a także Pogoń Szczecin. Według "Przeglądu Sportowego" piłkarz prowadzi już negocjacje z "Portowcami".
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 27/06/2009 15:32
Dla mnie całe te negocjacje to burza w szklance wody i nic z tego nie będzie. Śmiem twierdzić ze ten cały "ruch" kadrowy, z Niedzielanem w roli głównej, który bądź co bądź jest piłkarzem znanym i rozpoznawalnym, jest po to by najzwyczajniej w świecie było głośno o Pogoni. Cel tego wszystkiego jest taki, aby potwierdzić wysokie aspiracje zespołu a więc większe zainteresowanie nim , suma summarum sponsorzy,kasa itd.
- Wkrótce trzeba usiąść i zastanowić się nad przyszłością. W Wiśle albo innym klubie - mówił wtedy piłkarz. Dziś wiadomo już, ze jego przyszłość nie będzie związana z "Białą Gwiazdą".
Podobno piłkarzem interesują się kluby z Grecji, Cypru i drugiej ligi niemieckiej, a także Pogoń Szczecin. Według "Przeglądu Sportowego" piłkarz prowadzi już negocjacje z "Portowcami".
Jesli zrodlem tej informacji jest 'Przeglad sportowy' to uspokoiliscie mnie. Nie ma sie zatem czego obawiac.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 27/06/2009 18:32
Krakowscy kibice twierdza, ze Drozdowicz nie przekonal do siebie Skorzy i raczej nie podpisze z Wisla kontraktu. Jesli tak sie stanie, to na polu bitwy o tego zawodnika zostanie Arka i my. Mam nadzieje, ze jesli mamy srodki na zakontraktowanie Niedzielana, to wylozymy je na kontrakt dla Drozdowicza (oczywiscie nie w 100% ).
Krakowscy kibice twierdza, ze Drozdowicz nie przekonal do siebie Skorzy i raczej nie podpisze z Wisla kontraktu. Jesli tak sie stanie, to na polu bitwy o tego zawodnika zostanie Arka i my. Mam nadzieje, ze jesli mamy srodki na zakontraktowanie Niedzielana, to wylozymy je na kontrakt dla Drozdowicza (oczywiscie nie w 100% ).
Ponoć jest więcej klubów zainteresowanych Drozdowiczem m.in. Polonia Bytom czy też Ruch Chorzów. ;-)
Ponoć jest więcej klubów zainteresowanych Drozdowiczem m.in. Polonia Bytom czy też Ruch Chorzów. ;-)
Polonia Bytom juz chyba sobie go odpuscila, testuja innych napastnikow. A Ruch? Sorry, ale to klub z wiekszym dolkiem finansowym niz ŁKS. Niie wyobrazam sobie aby byli oni w stanie zakontraktowac tego napastnika, zwlaszcza ze po ostatnim szumie z jego udzialem pewnie jego wartosc troche wzrosnie.
o Hrymowiczu pisali, że był na trybunach i zaczyna z nami treningi od poniedziałku. A wie ktoś co z Pietruszką? Zanosi się, że zacznie u nas treningi?
Pietruszka w wywiadzie zamieszczonym na oficjalce Floty, jakis czas temu powiedzial, ze juz w 90% jest zawodnikiem Pogoni. Jeszcze wczoraj prezes Floty ludzil sie, ze uda mu sie go zatrzymac, bo zawodnik niby wyraza taka wole, a dzisiaj nie bylo go nawet na lawce, jego odejscie jest moim zdaniem przesadzone, a z poprzednich jego wypowiedzi wnioskuje, ze najblizej mu wlasnie do nas, podobnie jak Hrymowiczowi, kontrakt konczy mu sie 30 czerwca. Wtedy wszystko sie wyjasni.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998999 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.