Chyba dobrze rozumiecie. W sumie trudno się dziwić - Kazik to niezwykle utalentowany chłopak i niestety kiedyś trzeba będzie go puścić do lepszego klubu, a Grzelak chyba zdaje sobie sprawę że powoli rozmienia karierę na drobne i szuka możliwości zarobienia na godziwą emeryturę... Zresztą, szczerze mówiąc, gdyby Grzelak odszedł już teraz, wcale bym nie rozpaczał (jego miejsce spokojnie może zająć Kuchar, a latem Kaczmarek ze Stasiaka).
Chyba dobrze rozumiecie. W sumie trudno się dziwić - Kazik to niezwykle utalentowany chłopak i niestety kiedyś trzeba będzie go puścić do lepszego klubu, a Grzelak chyba zdaje sobie sprawę że powoli rozmienia karierę na drobne i szuka możliwości zarobienia na godziwą emeryturę... Zresztą, szczerze mówiąc, gdyby Grzelak odszedł już teraz, wcale bym nie rozpaczał (jego miejsce spokojnie może zająć Kuchar, a latem Kaczmarek ze Stasiaka).
Kaczmarek jest przymierzany do Pogoni już od połtora roku, niestety Stasiak nie chce go póscić. CO do Kazimierczaka to myślałem że chłopak jednak trochę dlużzej zakotwiczy w Pogoni
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/01/2005 16:23
Wypowiedzi Grzelaka i Kaźmierczaka o chęci odejścia zaraz, natychmiast to zupełny brak wyczucia. Nawet jeśli tak myślą to po co grabić sobie u kibiców takimi gadkami?
Wiadomo, że Kaziu odejdzie po sezonie i nie ma co się zżymać. Ale z drugiej strony, jeśli Ptak chce zbudować naprawdę silną drużynę to nie powinien pozbywać się jednego z najlepszych zawodników.
Doceńcie teraz wy wszyscy bluzgający Moskalewiczowi jego postawę. Jemu na pewno nie chodzi tylko o kasę. Olo nigdy nie wypowiedziałby się tak jak Kaziu czy Grzelak. I chociażby dlatego warto żeby został.
A tak na marginesie to chyba atmosfera w drużynie nie jest najlepsza skoro zawodnicy tak chętnie odeszliby z klubu? Ale to już "zasługa" dizałań Zarządu.
Piłkarz ma ponoć żądać aż 30 tysięcy złotych miesięcznie. - no chyba troche zadużo jak na takiego piłkarza
Pomijajac szmal ja zawsze lubilem tego pilkarza przypomina mi kazia wegrzyna typ walczaka.A wiecie ze wisniewski bil sie za pieniadze kiedys i to wcale nie male.Dla mnie jest ok
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 15/01/2005 15:07
Z niewolnika nie ma pracownika W sumie na co liczylismy , ze nagle oni zapalaja miloscia do MKS-u?Smutna prawda.Kazimierczak traktuje Pogon jako odskocznie w karierze (nawet go rozumiem) , ale nie powinien tak sie wypowiadac.Uwazam iz sprawil przykrosc czesci kibicow swoimi slowami.
Marzy mi sie kiedys , abysmy oparli budowe druzyny na wychowankach z regionu itd.Oni beda grali wtedy w 100% dla Pogoni.Nawet jak odejda do lepszych klubow beda nadal Portowcami w sercu.jednak rzeczywistosc weryfikuje wszystko... trudno
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756999164 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.