Dokładnie tak jak mówisz, Varig masowo odwołuje loty - z drugiej jednak strony o kłopotach tej firmy wiadomo w Brazylii nie od dziś (jak wyczytałem, zabawa z odwoływaniem lotów trwa już od dobrego roku, choć nie na taką skalę jak obecnie), czy naprawdę nie można było tego przewidzieć i załatwić przelot samolotem jednej z konkurencyjnych firm... Zakładam, że Varig nie jest jedynym brazylijskim przewoźnikiem obsługującym loty do Europy...
Marek Kowal, Piotr Hernacki , Anderson Santos Silva, Boris Pesković oraz Piotr Celeban to pierwsi zawodnicy, którzy przyjechali na zgrupowanie do Gutowa Małego pod Łodzią.
Zgrupowanie rozpoczyna się już jutro. Także w dniu jutrzejszym dojadą pozostali polscy piłkarze Pogoni: Grosicki, Matlak, Grzelak, Kaźmierczak,Bugaj, Waśków, Trałka i Parzy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/06/2006 13:30
Tragifarsa z tą nielotną bandą bambusów . Co oni ku*** na pierwszy mecz chcą 29 lipca przylecieć dopiero?! A co do Ediego to teraz się okaże jaki zarząd dobroduszny i znów zatrudni Ediego . Pogoń szczecińska , nie brazylijska.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/06/2006 14:21
Będzie wymówka za ewentualną słabą postawę w pierwszym sparingu z Polonią Warszawa, który ma się odbyć 1 Lipca. A to zmęczenie podróżą, a to inna strefa czasowa i nie zdążyli się przesawić, nie zdążyli się również zgrać itd.. Odpada na szczęście gadka o nierównej murawie i dzięki upalnej pogodzie tłumaczenia o problemach z aklimatyzacją.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie martw się. Jak nie to, to coś innego. Wymyśla coś innego. Zawsze się znajdzie jakaś wymowka żeby stwierdzić że wszystko jest bardzo dobrze i piłkarze są świetni tylko...
może krzywa piłka będzie :/
mimo wszystko licze że będzie dobrze. i bardziej polsko
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 27/06/2006 10:01
Zaledwie jedenastu piłkarzy miał do dyspozycji na pierwszym treningu w Gutowie Małym trener piłkarzy Pogoni Mariusz Kuras. Wśród nich był bramkarz z Argentyny i... Przemysław Kaźmierczak.
- Zgłosili się do nas dwaj piłkarze, którzy chcieliby się zaprezentować na testach. Jeden z nich to bramkarz Kamil Adamek. Wiadomo o nim tyle, że ostatnio przebywał w Argentynie. Co do formy, to musi go ocenić trener Kuras - mówi Ryszard Mizak, kierownik szczecińskiej ekipy.
Drugim testowanym piłkarzem jest Piotr Ogrodowicz, syn byłego piłkarza ŁKS-u Łódź, Marka Ogrodowicza. Ostatnio Piotr znajdował się w szerokiej kadrze ŁKS-u oraz Górnika Łęczyca.
co to za bramkarz?z Argentyny?Jakiś Ogrodowicz?hehe.kto sie zgłosi do Pogoni juz jest testowany.moze spróbuje?
Ostatnio edytowany przez: Zen, 27 czerwca 2006, 10:19 [1 raz(y)]
Zgłosili się do nas dwaj piłkarze, którzy chcieliby się zaprezentować na testach. Jeden z nich to bramkarz Kamil Adamek. Wiadomo o nim tyle, że ostatnio przebywał w Argentynie.
To ciekawe, z tej wypowiedzi wynika że Pabianice leżą w... Argentynie. Ale jest w tym trochę prawdy. Kamil Adamek ostatnio grał w PTC ("Pabianickie Towarzystwo Cyklistów" - niezła nazwa ) Pabianice (łódzka okręgówka), wychowanek GLKS Dłutów, potem Piotrcovia Piotrków i argentyński Talleres de Cordoba (silny klub, ale tylko zespół rezerw).
Co ciekawe, zawodnik przejawia dużą skłonność do wojaży (w ostatnich latach "zapraszał się na testy" do Widzewa, KSZO i Śląska, no i ta wizyta w Argentynie).
edit:
Testy w Arce Gdynia
Piłkarze Prokomu Arka Gdynia rozpoczęli w poniedziałek przygotowania do nowego sezonu.
Na razie w Gdyni, pod okiem asystentów Wojciecha Stawowego - Roberta Jończyka, Zbigniewa Kaczmarka i Piotra Wrześniaka, trenują jednak tylko zawodnicy, którzy przyjechali na testy. Wśród nich są m.in. młodzieżowi reprezentanci Polski - Łukasz Nadolski z Cartusii Kartuzy czy Michał Płotka ze Startu Mrzezino, jutro ma także dojechać Kamil Grosicki z Pogoni Szczecin. Na testach, które potrwają do piątku, są też zawodnicy zagraniczni: Daniel Koffi Konan, który grał we francuskim FC Martigues i był testowany przez Wisłę Kraków oraz Górnika Łęczna, a także Ebrahima Sawaneh, grający w Lechu Poznań, a wcześniej przymierzany przez Stawowego do Cracovii. - W piątek podejmiemy decyzję, którzy z piłkarzy zostaną z nami na dłużej, a kto wyjedzie z Gdyni - mówi "Gazecie" trener Jończyk.
Taka ciekawostka...
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 27 czerwca 2006, 17:52 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 27/06/2006 19:29
Zyzol to niezły gagatek.
Strzela fochy ze on juz nie bedzie finansowal klubu ale za to ściaga jakis paralityków z Brazylii, licząc ze ich wypromuje i zarobi.
Co do Grosickiego to ja nie wiem czy ptaszysko jest zwklym debilem czy on to robi nam na złość?
Zyzol to niezły gagatek.
Strzela fochy ze on juz nie bedzie finansowal klubu ale za to ściaga jakis paralityków z Brazylii, licząc ze ich wypromuje i zarobi.
Co do Grosickiego to ja nie wiem czy ptaszysko jest zwklym debilem czy on to robi nam na złość?
Wydaję mi się, że jest debilem oraz robi to na złość 2 w jednym jak proszek do prania
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 27/06/2006 20:10
Wychowanek, od malego chodzacy na mecze Pogoni na testach w Gdyni-mam nadzieje ze Wyborcza ma jakies zle info, no ale z drugiej strony znajac Antoniego to wszystko mozliwe. A ostatnio czytalem ze Opel ma podpisac nowy kontrakt, wiec pewnie Antoni zaproponowal grosze
Ostatnio edytowany przez: FLN, 27 czerwca 2006, 20:17 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 27/06/2006 20:20
Brak mi słów na ten transfer - nie mam pojęcia jak można puszczać takiego perspektywicznego i utalentowanego (to słowo z pewnością w Polsce niezbyt dobrze się kojarzy) piłkarza do klubu w którym i tak ławe grzać będzie a ograć w rezerwach to się może u nas!I w dodatku Arka ...
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.