Jeżeli translator spisał się dobrze, to właściciel Mogi Mirim "zastanawia się nad przyszłością" i planuje zaproponować stałą współpracę Serrão - sprawy mają ponoć rozstrzygnąć się w najbliższy poniedziałek... Ciekawa sprawa.
Ok,
Tu masz cos co Ci pomoze tlumaczyc tekst, ale to jest po angielsku i tez wychodzi Kali miec-Kali chciec..
Trzeba sobie samemu wylapac o co tu chodzi..Bo nie ma jeszcze perfekt tlumacza,
i dlugo nie bedzie(software).
http://www.google.com/language_tools?hl=en,
chyba jest tez Polska stronka Google..
W tym tlumaczeniu chodzi o to ze trener jest dobrym motywatorem i moze pilkarzom przemowic do rozumu.. O to tu chodzi,, Sa to rozgrywki Paulista .. W 2005-(sezon) tez prowadzil ten klub w rozgrywkach Paulista i w poniedzialek chca sie z nim spotkac aby zaproponowac wspolprace..
Jest zwiazany kontraktem z Pogonia.. I nie moze sobie robic jaj...
haah i jednak KAzmierczak prawdopodobnie zostanie...z jednej strony lepiej zeby szedl tam i walczyl o miejsce w skladzie byloby mu o wiele latwiej ale z drugiej strony teraz bedzie musial u nas sie przebic a co za tym idzie , bedzie musial sie wziaqsc w garsc i dawac z siebie wszystko i na treningach i na meczach pelne zaangazowanie
Nieistotne że tam byłoby mu łatwiej,nie jest niepełnosprawny.Bardzo dobrze że został,mundial mu się śni? To niech zapierdala na treningach i walczy o miejsce w składzie a nie tylko wciąż marudzi.Jak ma ciągle płakać że to czy tamto mu nie pasuje to niech zakończy karierę,ja sądze że i tak nic już zniego nie będzie bo facet nie ma charakteru,a żeby były postępy trzeba zapieprzać,trzeba być silnym.Biorąc pod uwage że za gre dostaje chajs,to jest jego praca to śmieszy mnie jego postawa...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
czyżby Kaźmierczak jednak został w Pogoni??Wisła go nie chce...zdany jest chyba na łaskę Ptaka..i jesli nic się nie zmieni to o mundialu może tylko pomarzyć...
haah i jednak KAzmierczak prawdopodobnie zostanie...z jednej strony lepiej zeby szedl tam i walczyl o miejsce w skladzie byloby mu o wiele latwiej ale z drugiej strony teraz bedzie musial u nas sie przebic a co za tym idzie , bedzie musial sie wziaqsc w garsc i dawac z siebie wszystko i na treningach i na meczach pelne zaangazowanie
Nieistotne że tam byłoby mu łatwiej,nie jest niepełnosprawny.Bardzo dobrze że został,mundial mu się śni? To niech zapierdala na treningach i walczy o miejsce w składzie a nie tylko wciąż marudzi.Jak ma ciągle płakać że to czy tamto mu nie pasuje to niech zakończy karierę,ja sądze że i tak nic już zniego nie będzie bo facet nie ma charakteru,a żeby były postępy trzeba zapieprzać,trzeba być silnym.Biorąc pod uwage że za gre dostaje chajs,to jest jego praca to śmieszy mnie jego postawa...
noi o to chodzilo teraz niech wie ze nie jest taka gwiazdeczka za jaka go uwazaja co niektorzy i wezmie sie do roboty laps .Tylko ciezka praca mozna do czegos dojsc . Myslal ze jak nie tu to gdzie indziej bedzie sie obijal , a tu nic z tego trzeba teraz zapidalac zeby pograc.
czyżby Kaźmierczak jednak został w Pogoni??Wisła go nie chce...zdany jest chyba na łaskę Ptaka..i jesli nic się nie zmieni to o mundialu może tylko pomarzyć...
noi o to chodzilo teraz niech wie ze nie jest taka gwiazdeczka za jaka go uwazaja co niektorzy i wezmie sie do roboty laps .Tylko ciezka praca mozna do czegos dojsc . Myslal ze jak nie tu to gdzie indziej bedzie sie obijal , a tu nic z tego trzeba teraz zapidalac zeby pograc.
Chyba główny problem polega na tym że koleś najzwyczajniej w świecie nie wie czego chce...
Dokładnie.Myśli że jak strzelil pare bramek i dostał powołanie do reprezentacji od Janasa to od razu jest z niego wielki piłkarz i że bez względu na forme zasługuje na miejsce w składzie.phi ale mimo to mam nadzieje że da z siebie wszystko.zapowiadał sie na dobrego piłkarza ale niestety leń z niego i gwiazdorek..
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Witam.
Zostalem poproszony przez samego zainteresowanego o umieszczenie tego linku na forum.
http://www.petrkasprak.wz.cz/
Gdyby ktos byl ciekaw Petr gra w drugoligowym czeskim Victoria Zizkov Praga.
pzdr.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.