No i prosze Grzelak w pierwszym skladzie. Ciesze sie ze Rafal bedzie gral, bo po tym co Kazek na jesien wyprawial to by lekko niepokojaca byla jego obecnosc w skladzie. Cieszy tez gra Peskovicia. Jednak brakuje mi tu jeszcze 2 zawodnikow - Ediego i przede wszystkim Julcimara (oby to przez dochodzonie do siebie po kontuzji).
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 25/01/2006 21:25
Oj nie, zdecydowanie za wcześnie by powiedzieć że skład się wykrystalizował - jesteśmy na półmetku, nawet przed półmetkiem, przygotowań do rundy... Oczywiście wiadome jest, że mamy kilku pewniaków (Batata II, Julcimar, Cleisson, Wagner), ale na pozostałych pozycjach może się jeszcze wiele wydarzyć.
No nie wiem czy Julcimar jest takim pewniakiem... O ile się nie myle nie zagrał jeszcze ani razu a ten Matheus chyba sobie całkiem nieźle radzi w dodatku strzelił bramke. Mam nadzieje że taki stan rzeczy spowodowany jest tylko kontuzją i niebawem Julci wróci do składu, tym bardziej że jesienią grał dobrze i chyba tylko on może pełnic role kapitana...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/01/2006 11:34
Krystaliacja podstawowej jedenastki nie zakonczy sie w okresie przygotowawczym. Zbyt duzo jest nowych twarzy i zbyt nierowna forma poszczegolnych zawodnikow. Nawet na pozycji bramkarza (wydawalo sie pewnej) sa same znaki zapytania. Z pewnoscia w srodku rundy wiosennej dopiero zespol sie dotrze i wtedy bedziemy mogli to ocenic. Troche zmartwila mnie informacja o kontuzji Matlaka. Ulatwi to Cruzowi walke o miejsce na lewej stronie, a wolalbym, zeby udowodnil swoje umiejetnosci bezposrednio trenujac z Grzesiem.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Hehe, dzięki Choć tak po prawdzie to jestem na forum nieco dłużej, a konkretnie 902 dni (na poprzednim koncie ban za... chińskie znaki w podpisie, widać Chiny nie są tu w modzie ).
Fabiniak wypożyczony do Widzewa...Muślę, że to dla Bartka dobre rozwiązanie... w Szczecinie by conajwyzej bronil w rezerwach, a wiadomo, ze lepsza II niz IV liga...
tak sobie liczylem i od przyjscia Ptaka czyli 2,5 sezonu temu mielismy w bramce juz: Bodzia W., Pilarza, Peskovica, Fabiniaka i teraz tego nowego bedziemy mieli. srednio wymiana bramkarza co pol sezonu
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 27/01/2006 09:35
Mysle,ze to dobre rozwiazanie pod warunkiem,ze wroci.Szczerze to nie wierze w tego Nenece wiec po tym jak okarze sie niewypalem zostanie nam tylko Peskovic i moga byc klopoty.No ale lubie Bartka na tyle,ze chce by sie chlopak rozwijal bo talent ma niewatpliwy.
to jest bardzo korzystne dla Dawida. u nas gnil by w rezerwach z czasem gdy zdali by sobie sprawe ze nie jest potrzebny juz nawet w rezerwach gral by w klubach typu Energetyk czy Ina. Tak to pojedzie sobie do Grecji troszke zarobi i moze rozwinie sie pilkarsko. ja sam zycze mu jak najlepiej. powodzenia Dawid.
z jednej strony glupota, z drugiej sie ciesze. przynajmniej Bartek pogra w tej bramce w Widzewie a u nas by lawe grzal... a on jest mlody i musi grac.
Wcale nie powiedziane, że sobie pogra.
Ale ma większe szanse niż w Pogoni
oby tylko nie zlamali mu kariery tak jak zostala praktycznie zniszczona kariera Krzyska Pilarza. On byl przez wielu typowany nawet do gry w reprezentacji za kilka lat a teraz glos praktyczne o nim zaginol. staraja sie o niego kluby drugoligowe. oby odnalazl forme.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756999043 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.