Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 05/06/2016 00:29
Tak poczytałem komentarze pod tym artykułem Weszło o Czesiu, co wyżej ktoś wrzucił. Ale ich tam jadą i wykazują ich dwulicowość Jak wrzucają im artykuły, które Weszło samo pisało, jak to Mandrysz wykonał zajebistą robotę w Niecieczy, jak uporządkował klub i to całkiem niedawno. A teraz gdy przychodzi tam Czesio, to nagle klub w ruinie.
No dosłownie jak się zestawi dwa artykuły od Weszło wydane w krótkim czasie, to aż jest niemożliwe żeby Weszło tak z własnej woli sami siebie zaorali.
Bawi mnie, że teraz wspominają , że Nieciecza nie miała dwóch równych rund i Czesio to teraz zmieni. Ale do tej pory nie wspomnieli o dopiero co kiepskiej wiośnie Michniewicza. Można wymieniać i wymieniać przykłady ich debilizmu w przypadku gdy chodzi o wypowiadanie się w sprawach sportowych, gdy bohaterem jest ich "Słonik".
No cóż, pomijając sprawę Weszło, to Michniewicz nie jest zbyt lubianym trenerem i Szczecin nie jest tutaj wyjątkiem.
Jak Czesław przejmował stery w naszej Pogoni, rozmawiałem na Jego temat z koleżką który swego czasu był dosyć blisko Lecha. Pracę Cześka w Poznaniu skwitował krótko, robi bardzo dobre pierwsze wrażenie, żyje zespołem i całą otoczką wokół klubu, a później to już tylko równia pochyła i odcinanie kuponów.
Ciekawe jak będzie w Niecieczy?
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 05/06/2016 19:04
Czesław zrobił bardzo dobre pierwsze wrażenie ale potem było już coraz gorzej. Ci którzy go bronią twierdzą, że zdobył miejsce na miarę możliwości ale to nieprawda. Z całokształtu powinniśmy mieć 3-4 miejsce i tylko trochę więcej zmysłu trenerskiego, a byśmy to mieli.
Ja osobiście żałuję, że obecnie po Czesiu nie trafił do nas Piotr Mandrysz. Bardzo go cenię. To z nim doszliśmy dużo słabszym składem niż dziś mamy do finału PP. Ale to takie gdybanie, mamy Moskala - dajmy mu szansę.
Jeśli chodzi o wzmocnienia to trzeba nam po prostu nowego Robaka - bramkostrzelnego napastnika.
"Wielu z Was pewnie dziwi się, że klub taki jak Pogoń jest w stanie pozyskać takiego zawodnika. Otóż ma on poważną wadę. z AS Trencin został wyrzucony za ekscesy alkoholowe, kiedy to po fecie… potrącił samochodem dwie osoby, jadąc pod wpływem alkoholu. Jeśli poskromią w Szczecinie jego zapędy alkoholowe, może okazać się gwiazdą ligi, na której będzie można jeszcze zarobić."
Po chuj nam taki ananas? Przecież to bomba z opóźnionym zapłonem. Właściciele knajp już zacierają ręce, a Petasz bukuje bilety na weekend w Szczecinie.
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 6 czerwca 2016, 03:26 [2 raz(y)]
Ja widzę to tak: przychodzi Starzyński i Schet + jakiś ogarnięty napastnik, sprzedajemy Władka, dziękujemy Ace. Drygas z Murawskim i Matrasem są ścianą nie do przejścia, Starzyński napędza na skrzydłach grę Węgra i Holendra, Zwoliński ładuje 20 goli w sezonie, drugie tyle dodaje nowy atakujący, Rudol staje się odkryciem sezonu na prawej obronie i razem z Czerwińskim dostaje powołanie od Nawałki. W maju 2017 bijemy się o miejsca 1-2. Oczywiście fantastyka i marzenia ,życzę nam jednak wszystkim aby spełniło się chociaż część z tego.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 6 czerwca 2016, 11:02 [2 raz(y)]
To nazwisko przewijało się już w kontekście gry w naszym klubie, w styczniu.
"Oprócz Gino Van Kessela Pogoń sondowała także innego zawodnika z Trencina, Mitchella Scheta."
"Wielu z Was pewnie dziwi się, że klub taki jak Pogoń jest w stanie pozyskać takiego zawodnika. Otóż ma on poważną wadę. z AS Trencin został wyrzucony za ekscesy alkoholowe, kiedy to po fecie… potrącił samochodem dwie osoby, jadąc pod wpływem alkoholu. Jeśli poskromią w Szczecinie jego zapędy alkoholowe, może okazać się gwiazdą ligi, na której będzie można jeszcze zarobić."
Po chuj nam taki ananas? Przecież to bomba z opóźnionym zapłonem. Właściciele knajp już zacierają ręce, a Petasz bukuje bilety na weekend w Szczecinie.
Ljuboje pamiętasz?
Daleki jestem od porównywania tego grajka, chodzi jednak o to, że nasza liga jest tak słaba, że dobry zawodnik z pociągiem do imprezowania, jest w stanie ją wciągać nosem.
Natomiast czy ten Schet jakiś poziom reprezentuje... tutaj już bym dyskutował. Jego statystyki na kolana nie powalają:
Years Team Apps† (Gls)†
2008–2010 Feyenoord 4 (0)
2009–2010 → Excelsior (loan) 19 (4)
2010–2012 RKC Waalwijk 27 (2)
2012–2013 FC Groningen 22 (1)
2013–2015 ADO Den Haag 35 (2)
2015–2016 Trenčín 18 (6)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998143 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.