Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 03/01/2016 12:27
Mając Drygasa można grać z Murawskim ustawionym wyżej - głównie na wyjazdach może to nieźle wyglądać. Muraś wiecznie nie będzie tyle biegał co teraz, więc ustawienie go na 10stce może być niezłym rozwiązaniem. Ma sporo asyst notowanych z przed samego pola karnego. Potrafi idealnie w tej strefie dać prostopadłą do napastnika (gol Zwolaka z Piastem, pudło Małeckiego z Wisłą itp).
Jednocześnie możemy być spokojni o środek pola w momencie gdy Fojut lub Czerwiński będą pauzować i trzeba będzie cofać Matrasa. Kwestią czasu są też spływające oferty na obu środkowych obrońców. Transfer na plus, czekamy na skrzydłowego.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 03/01/2016 12:47
Jesli Drygas by pojawił się już teraz to ciekawi mnie ustawienie.Czy Matras trafi na ławkę i będzie zmiennikiem pary stoperów oraz Drygasa i Murasia ?
Co w takim razie z Kortem i Aką ? (zakładam że Murayama juz jest na out-cie)
Patrząc na to teraz to w teorii zabezpieczyliśmy środkowy fragment boiska (Fojut,Czerwiński,Matras,Drygas,Murawski,Zwolinski).
Odstają na pewno boki i na skrzydle i na obronie:
-przeciętny Lewandowski
-słaby Rudol
-niestabilny Nunes (po kontuzji)
-trudny do określenia Matynia (po kontuzji)
-drewniany z przebłyskami co piaty mecz Fraczczak
W pomocy jest Listkowski z nadzieja na szybki rozwój.Przybecki,Małecki,Danielak to raczej w ekipie która miała by walczyć o Puchary etc są zbyt słabi.
Chcąc wskoczyć na wyższy level wg. mnie potrzeba jescze 2-3 ludzi.
Warto by coś zrobić z kontraktem Czerwińskiego ( podobno mala kwota odstępnego) zanim go stracimy. Nigdzie nie mogę znaleźć do kiedy ma kontrakt a facet wg. mnie sprawdził się bardziej niż Fojut.
Eh jak miło mieć w końcu takie dylematy a nie jak latami jak nie spasc z ligi ...
Nieciecza przecież tak zrobiła. Nie chciała oddać Czerwińskiego wcześniej, więc wrzuciła astronomiczną cenę za niego. Dlatego nie chce mi się wierzyć, aby ten grubas, który jest znany z bycia strasznym chujem, nie robił problemów .. Raz z czystej złośliwości, dwa Zawisza walczy o awans.
Ja tam nie wierzę, żeby go puścił.
Czy ktoś z nas chciałby puścić najlepszego zawodnika, przed decydującą rundą , gdy walczy się o awans ? Gdzie w kolejnym roku, kolejni zawodnicy mogą uciec i jeszcze trudniej byłoby mu awansować ? Ciężko w to uwierzyć. Ja mam tylko nadzieję, że nie będzie się mścił na Drygasie .. w końcu chciał sporo na nim zarobić a dostanie figę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 03/01/2016 16:27
Przychodzi zapewne jako skrzydłowy. W środku mamy Korta, Akahoshiego... ogółem jest to bomba, mam tylko nadzieję, że nie złapie kontuzji i przypomni sobie trochę z formy z Ligue 1, bo jednak nie jest to ten sam piłkarz co wtedy, ale potrafił konkretnie grać w piłkę, a 32 lata to nie emerytura.
No i mam nadzieję, że to transfer konsultowany z trenerem. Inaczej totalnie bez sensu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756987295 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.