Przecież sam CM mówił w którymś z wywiadów że szukamy prawego obrońcy a Frączczaka nie widzi w formacji defensywnej więc spokojnie, okienko transferowe dopiero się otwiera.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 30/06/2015 09:56
Ten Drygas to wpisuje się w naszą koncepcję budowania zespołu z młodych piłkarzy. Nie dość, że młody to jeszcze doświadczony i gryzie trawę. Swego czasu chyba go Lech chciał ściągnąć ponownie. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Jeśli transfer będzie dopięty to można powiedzieć, że to dobry ruch włodarzy.
Ostatnio edytowany przez: pablo8511, 30 czerwca 2015, 10:04 [1 raz(y)]
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Ten Drygas to wpisuje się w naszą koncepcję budowania zespołu z młodych piłkarzy. Nie dość, że młody to jeszcze doświadczony i gryzie trawę. Swego czasu chyba go Lech chciał ściągnąć ponownie. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Jeśli transfer będzie dopięty to można powiedzieć, że to dobry ruch włodarzy.
Przy obecnym składzie personalnym to z pewnością zawodnik do pierwszego składu.Czy będzie realnym wzmocnieniem to pokaże czas.Troszkę martwi że łapie masę kartek (chyba najwięcej w lidze) co przy wąskiej ławce może być małym kłopotem.
Wyraźnie napisałem tam o braku "hitów transferowych", nie napisałem, ze już nikt nie przyjdzie
Dlaczego ma nie być hitów skoro okienko się nawet nie otworzyło?
O braku hitów transferowym w tamtym okresie. Teraz raczej jak się trafi jakiś hit to pewnie w rodzaju "skorzystania z okazji" jak z Rafałem Murawskim swego czasu było W sumie, wbrew słowom Mroczka o pucharach, nie ma się co na nie napalać więc wystarczą solidni zawodnicy jak teraz omawiany Drygas.
Edit: no właśnie ..
Ostatnio edytowany przez: Icar, 30 czerwca 2015, 17:30 [2 raz(y)]
Parada o transferze Drygasa, a raczej jego braku:
Wojciech Parada @WojciechPar 41 sek.42 sekundy temu
Drygas nie dla Pogoni. Dzisiejsze rozmowy nie posunęły sprawy do przodu. W sprawie def pom Pogoń wdrożyła plan C. Temat jest już dograny
I po frytkach
Były widocznie 3 warianty:
1. Ivan Majewskij - PUDŁO
2. Kamil Drygas - PUDŁO
3. Who's next
Ostatnio edytowany przez: Mazii, 30 czerwca 2015, 19:58 [1 raz(y)]
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756987289 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.